Kiengedték a szopatásért tíz évre ítélt fiút

| 2007. október 26., péntek 22:01

Két év börtön után szabadon engedték azt a fiút, akit orális szexért ítéltek tíz év börtönre az USA-ban. Az akkor 17 fiú egy szilveszteri bulin volt együtt egy 15 éves lánnyal. Egy szállodai szobában történt az eset, amit videóra is felvettek. A lány szájjal kielégítette a fiút. A lány szülei ezért feljelentették, gyermekmolesztálás miatt.

A bíróság 10 év börtönre ítélte, mivel Georgia államban 2005-ben az orális szexet nagyon súlyos bűncselekménynek tartották. Ha hagyományosan szeretkeznek, akkor csak egy évig terjedő szabadságvesztéssel bűntethették volna a fiút. Azóta változott a törvény és már az orális szex is csak vétség, ha fiatalkorúak között történik.

Georgia állam legfelsőbb bírósága 4-3 szavazati arányban döntött a fiú szabadlábra helyezéséről. A döntés szerint az eredeti büntetés alkotmányellenes és kegyetlen volt.

 

A fenti cikket az index főoldalán találtam és természetesen a címe ragadott meg, hiszen hirtelen elég sok ötletem támadt, hogy mi a fenét is jelenthet.  A szöveg elolvasása után eldöntöttem, hogy Georgia-ba nem megyek az istennek sem, hiszen szerény számítások szerint is pár ezer év börtönt összeszedtem már az ottani törvények szerint, egy korán szárba szökkent jól sikerült kapcsolat következtében. Akik laktak már amerikában, azt mondják fura egy ország, ha a végtelen emberi hülyeséggel akarsz találkozni ott megteheted.

Ha a magyar balosok konzervatívot akarnak látni oda kéne menniük, hogy megtudják hol lakik az úristen. Magyarországon ekkora baromság és geciség emberemlékezet óta nincs törvényben, a ratkó korszak óta még a komcsik sem gondolták, hogy ennyire be lehetne avatkozni az emberek magánszférájába. És mindez persze abban az országban ahol simán megnyerik azt a pert, amelyben szexuális zaklatással vádolnak, mert előre engedtél egy nőt a forgóajtónál(Persze, hogy a fenekét akartad megnézni, de Európában a nők ezt annak veszik ami, annak a jelzésének, hogy jól néznek ki.).  Szerintem balos barátaink a Georgia beli jogalkalmazási tapasztalatok után már nem követelnék Orbán Viktor szenteltvíz segítségével történő elpárologtatását.

Az elmúlt napokban volt utcai balhé, véletlen APEH vizsgálat OV ellen, antirasszista falopás és 15-20%-os élelmiszer áremelés. Ez utóbbit leszarjuk, mert úgyis fogyóznunk kell, aki meg már eddig is éhes volt az nem nagyon számít a nagy reformnekibuzdulásban, mert nem hatékony és amúgy is véget ért az ingyenebéd. A láthatóan nehezen összegrundolt utcai balhén, amit  a Fletó a baloldali bázis életkedvének reanimálása érdekében vizionált, pedig csak az elmebetegek, az őket felheccelő ügynökök, valamint a sajtó vett részt.

A dolog nem váltotta ki a szükséges rettegést Weisz néniből, aki továbbra is a Fideszre szavaz egyébként, mert a németek által meghagyott családi vagyont végül is a komcsik buggantották meg és a kedvenc nyakláncát évtizedekig nézhette a helyi pártitkár feleségének nyakán. És Weisz néni valami ismeretlen okból a mai kormányt összeköti a komcsikkal. Weisz néni antiszemita egyébént és ezt rendszeresen megbeszéli a rabbival is, mert egyike a három embernek aki rendszeresen jár a zsinagógába.

Az események csúcsa egyébként OV APEH-es kalandja. Demokratikus országokban az ellenzék vezetőjét, meg bárkit aki az útjukba kerül minden különösebb matatás nélkül úgy vizsgál törvényesen a hatóság ahogy akar. Ha szomszéd ellenzéki is bekerül a mintába véletlenül, akkor a köztisztviselők elméláznak egy kicsit és megkérdezik a főnöküket, hogy az egyiket nem-e kéne halasztani egy kicsit, mert rosszul veszi ki magát, ha az összefüggések látszata felmerül. A főnök meg azt mondja: Tegyétek az egyiket a következőbe. M-on meg elküldik egymást követő sorszámmal a leveleket a delikvenseknek. Hogy véletlenül se lehessen törvényes eljárásra gondolni. Az okos OV meg ahelyett, hogy szépen kussolna és állna a vizsgálat elé, meg szólna valamelyik normális szocinak, hogy Te figyelj! Muszáj még ezzel is terhelni a közéletet, hogy újabb szöget verünk a közbizalom roncsolt korpuszába? Adjatok garanciát, hogy tisztességes lesz az eljárás, pl. a becsületszavadat és én hallgatok róla mint Cuslág a miniszteri dolgozószobáról. De nem.

Hamár egyébként muszáj volt megverni a dobokat, mondhatta volna ezt is:

Az APEH vagyonosodási vizsgálatot kedvezményezett Velem OV-ral kapcsolatban. Készséggel állok a vizsgálat elé, amelynek jogszerűségében és tisztességességében nem kételkedem.

Miután azonban felmerülhet néhány kétség az üggyel kapcsolatban, pl., hogy más fideszes politikust érintő értesítés az én ügyiratszámom melletti ügyiratszámot viseli, kérem az illetékeseket, hogy a felmerülő gyanút oszlassák el. STB, STB….

 

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr42209588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása