Képviselői összeférhetetlenség 2014-ben lesz, ami a politikusi időszámítás szerint olyan messze van, mint a Bp-i olimpia, világkiállítás, vagy a mo-i fasiszta veszély megszűnése. Ennyi erővel arról is lehetne dönteni, hogy 2014-ben szeptember 5-én délután fél háromtól lesz jelentős adócsökkentés. És azt is ugyanilyen tutira ígéri meg GYF. Ha van némi szerencsénk azt is elfelejtjük addigra, hogy valaha létezett.

A pofátlanság olyan mértékben van jelen ebben a történetben, hogy az ember elgondolkozik rajta, tényleg ennyire elnevelték a szülei? Nekem azt mondták otthon a szüleim, az élhetetlen hülyéi, hogy udvariatlanság az embereket hülyének nézni, valamint kapok egy pofont, ha a kelleténél nagyobb nyomulással akarok kipréselni még némi cukrot a nagyiból.

Ez a mondat: "MEGTISZTÍTOM A KÖZÉLETET!!!!!! 2014-ben." Nem létezhet, mert finoman szólva is tartalmaz némi ellentmondást. Jelesül, hogy azt jelenti valójában: Oké akkor még hagyom a haverokat vagy hat évig lopni.

Vagy a haverok nem lopósak? Vagy csak a Fidesz lopós? Én meg soha semmi rosszat nem csináltam, vagy ha igen azt csak azért, hogy utána megtisztíthassam a közéletet.

Ezt nem hiszem el, hogy le lehet nyomni a torkunkon ezt a szart.

Ez olyan mint amikor a Fhürer nemlétező hadseregekkel kívánja felmentetni Berlint.

Csak arról szól, hogy a médiában három híradónyi ideig, ne valamelyik szoci bukta legyen a vezető hír.

Elvtársak! Nem kéne keresni egy miniszterelnököt gyorsan? Valakit aki nem fog valami remek kis forradalmat kirobbantani? Egy olyan pénzügyminisztert, aki legalább egyszer eltalálja a hiányt meg, az inflációt?

Nem kéne a Horváth Ágnest még azelőtt képességeinek megfelelő munkakörbe helyezni(portaszolgálat, parkolóőr a minisztérium előtt?), mielőtt összeomlik az egészségügy?

Nem kéne a nagy nemzeti kérdésekben megállapodni a hülye Fidesszel hátha nekik is vannak rejtett tartalékaik?

Vagy rendezzünk egy államférfi kerestetik vetélkedőt legalább?

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr37192096

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása