Alakuló

 2010.05.14. 11:24

 

 

 

Szép nap ez a mai, egy csomó szimpatikus elvtárs mentelmi joga megszűnik, némelyek gondolom már össze is pakoltak, hogy ha jön az autó, ne a hozzátartozóknak kelljen a fogkefét, meg a szappant utánuk vinni. A szocialisták meg kétségbeesett kísérleteket tesznek abban a tárgyban, hogy valahogy bárki másra kenjék azt a barna, bűzlő, paszta szerű anyagot, amit egymásról kapargattak le a frakcióülésükön.

Szeretném, ha minden kedves választópolgár, aki úgy emlékszik, hogy már 2002-ben és 2006-ban is az LMP-re, jobbikra, vagy a Fideszre szavazott, felidézné, hogy valami csúnya adminisztrációs hiba következtében ezek a csávók kormányozták Magyarországot nyolc évig.

Engem egyébként nem aggaszt különösebben, hogy jobbikos a nemzetbiztonsági bizottság elnöke, ahol szekeres imre honvédelmi miniszter lehetett, ott ilyesmi nem okoz érezhető biztonsági kockázat növekedést. Ha jan slota megkapná a kettős állampolgárságot és ő lenne a bizottság elnöke, ő róla sem hiszem, hogy tudna annyira igyekezni, hogy überelje ebben a szegmensben imruskát.

Az jól látható, hogy mind a jobbik, mind az LMP egyenlőre küzd, mint malac a jégen azzal a kihívással, miszerint, mi a fenét is kell csinálnia egy parlamenti pártnak?

A jobbik néhány apróbb marhaságon kívül lapított, hogy valami kis meglepivel durranthasson a nyitó ülésen, habár arra azért futotta nekik, hogy a szocikat rávigyék a trágyalé tavat fedő fóliára. Az LMP is örömmel vett részt, egyéb érdemi hozzájárulás híján, ebben a játékban, gondolom örömmel konstatálták, hogy a szocik tényleg annyira hülyék, amilyennek lefestették őket egykori szdsz-es rokonaik, üzletfeleik és egyéb felebarátaik.

Ma egykor jó mozi lesz, bekészítjük a popcornt és a kólát, hátradűlünk és figyeljük, kihasználja-e Pali bátyánk az alkalmat, hogy elmerengjen feddőleg az egymással marakodó kis pártok méltatlan viselkedésén.

Az első menetet a Fidesz nyerte, ellenzéke nem bizonyult sem okosnak, sem kedvesnek, sem mértékletesnek.

És a rock'n roll csak most kezdődik.

 

 

 

Címkék: parlament jobbik országgyűlés nemzetbiztonsági bizottság alakuló ülés

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr142002349

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Jani és Pali helyet cserél 2010.05.14. 12:25:25

Pár órán belül a magyar országgyűlés elnökének választjának Schmitt Pál független, fideszes képviselőt megválasztják az országgyűlés elnökének. Az előző Fidesz-kormány alatt ezt a posztot Áder János töltötte be, aki tavaly óta Schmitt előző munkahelyén...

Trackback: MSZP-s obstrukció és fideszes menstruáció 2010.05.14. 12:24:57

Kitört a Fidesz hiszti ciklus. Megharagudtak a csúnya ellenzékre, ugyanis a jól kikövezett az ellenzék hibája utcába, sem az alávaló MSZP, sem új sátáni LMP nem volt hajlandó végül is besétálni. A Fidesz új jó képességű frakció vezetője közölte, miután...

Trackback: Ma alakul meg az új parlament 2010.05.14. 12:08:01

Sólyom László nyitja meg az új összetételű országgyűlés alakuló ülését. Bajnai Gordon és Orbán Viktor is fel fog szólalni az első ülésnapon. A Mandiner stábja percről percre közvetíti majd az eseményeket, maradjanak velünk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Várúr 2010.05.14. 12:54:51

Jó kis ellenzéke lesz a fidesznek... Megegyeznek, mégsem, mégis... Van olyan rossz bohózat, mint Furcsány lemondásakor a kormányfő-keresgélés, ráadásul a tét is sokkal kisebb.

Sparhelt · www.sparhelt.hu 2010.05.14. 13:25:05

Ha azt hiszed, hogy itt csak attól lesz jó, hogy nem az mszp hanem a fidesz vezeti a hajót, akkor igen nagyot fogsz csalódni. Ha netalán a fidesz megváltozott volna a 8 év alatt titokban - ez jelentene valami kis reményt, de én már kinőttem a mesékből.

vizesnyolcas 2010.05.14. 13:29:15

egyeNlőre -> egyelőre
Amúgy ok.

marhaszív 2010.05.14. 23:00:33

Offsore Bajnai feljelent!! Most épp Vonát, mert zakó helyett mellényt visel az alakulón. És ezt megtapsolja az SZDSZ újszülött kisöccse az LMP! Sólyom meginti a renitens Vonát, ellenben megdicséri az aranyosan gőgicsélő újszülöttet az LMP-t!
Házelnök Schmitt Pál a gyárilag korrupt-tolvaj-népnyúzó-hazaáruló bűnbanda MSZP kezére játssza a Nemzetbiztonsági Bizottság elnöki posztját.

Nos,úgy tűnik gyönyörű, mi több, felemelő időknek nézünk elébe.
süti beállítások módosítása