Hogyan rendezzünk buziverést?

 2008.07.07. 11:46

 

 Olyan meleg van, hogy reggel az ember a borotvahabot fújja a hónaljába, a felesége fogkeféjével mos fogat, a gyerek málna ízű fogkrémjével és legfőképp, egy borotvaszerű, de  Vénusz márkanevű rózsaszín termékkel próbálja eltávolítani az arcszőrzetét.

Aztán, ha végzett, nekiállhat keresni magába a homofóbot. Tisztán látszik, hogy ez kies hazánk legnagyobb problémája az antiszemitizmus és a cigánygyűlölet társaságában. A gyerekéhezés például csak abban a kontextusban merül fel, hogy a melegpárok, ha örökbe fogadhatnák őket, biztos adnának nekik enni.

Boldog-boldogtalan nyomul ebben a kérdésben, azokat az érvkészleteket felvonultatva, amelyeket már a nyolcvanas években, harmadik gimnáziumban is meghaladtunk, amikor a csajok iránti természetes ifijonti érdeklődés szünetében, pihenésképpen elméláztunk azon, hogy is van ez.

Én speciel heteroszexuális vagyok, tehát nem fog el a vágy, hogy neccharisnyában rázzam a tökeimet, hasonszőrű felebarátaim között, közterületen és ilyetén módon tegyek jó benyomást a szomszéd nénire például.

De hajlandó vagyok megfontolni a dolgot. Mármint kész vagyok keresgélni a pozitívumot a dologban. Hát lássunk neki!

Szeretve tisztelt kormányunk, valamint hazánk európai orientációjú csillogó intellektusú értelmiségi élcsapata, mintegy hat héttel ezelőtt, a melegfelvonulás engedélyezése kapcsán bejelentette, hogy erőszakos akciókra számítanak. A „Melegfelvonulást megtámadják a jobboldali szélsőségesek”, című rendezvény bekerült a műsorfüzetbe, elkezdték osztogatni a sajtóbelépőket, a rohamrendőrök nekiálltak fényesíteni az azonosítójukat.

Kijelölték azokat a bátor, progresszív személyiségeket akiket inzultálni fog a fasiszta csőcselék. A sajtó tette a dolgát, tucatjával jelentek meg a tényfeltáró írások a rohadt szélsőjobboldali állatokról, akik majd bántalmazni fogják szegény elnyomott melegeket.

A Titkosrendőrség ügynökei kirajzottak város talponállóiba, hogy buzi viccek mesélésével, valamint a 80 IQ alatti lakossági csoportok erre fogékony részének heccelésével feltöltsék a neonáci dobálók számára kiadott keretet.

 

Alapvetően és kétségtelenül igaz az, hogy a homoszexuális beállítódás nem alapozhat meg semmilyen jogfosztást. Viszont az is ugyanennyire igaz, hogy nem vonható kétségbe a többségnek az a joga, hogy bizonyos normák meghatározásával világos határokat szabjon bizonyos emberi viselkedések nyilvános propagálásával, bemutatásával kapcsolatban.

 

Ha nem tűnt volna fel a magukat liberálisnak képzelő felebarátainknak, társadalmunk alapvetően szabályok, tiltások olyan rendszerére épül, amelyek önmagukban sokszor értelmetlenül korlátozóak. Ilyen tiltás például az, hogy nem lehet meztelenül az utcára menni. Pedig higgyétek el, így nyáridőben felettébb kellemes érzés, amikor az ember tökei alatt átfúj a szél.  A meztelen test látványa sokakban kelt visszatetszést, míg sokan szeretnek meztelenül flangálni. Az ilyen beállítódású emberek mozgalmának szárbaszökkenése mégsem fajult társadalmi balhévá, mert a nudisták, igen okosan, a hobbijuk gyakorlását zárt körben oldják meg.

Swingerék szintén ezt a szimpatikus megoldást választották, hogy nem rendeznek másságuk propagálása és a többség riogatása érdekében dzsemborikat.

És tényleg? Miért nem lehet nyilvánosan szexelni? Én például kifejezetten szeretem a szabad ég alatt, amiért simán lecsukhatnak közszeméremsértésért. Vajon, ha valamelyik ritka bokor alatt élvezzük az élet örömeit és a Nyugdíjas Konzervatív Botanikusok Kiránduló Köre éppen megtekinti az adott bokor különleges terméseit, joggal háborodok-e fel a szeánsz megzavarásán, valamint a személyünket érintő kendőzetlen véleményeken. Esetleg azon, hogy egy göcsörtös turistabottal a fenekemre húznak.

Véleményem szerint nem. Az extrém viselkedések közterületi tilalma látszólag csak a közerkölcsöket védi, pedig nem. Ez a tilalom az extrém módon viselkedőket is védi más extrémen viselkedők atrocitásaitól.

A parttalan indulat, az előítéletesség ugyanis ugyanolyan elmulaszthatatlan társadalmi jellegzetesség, mint bármelyik izgalmas szexuális elferdülés.

Ha provokálnak valakiket, akiknek az a legjellegzetesebb tulajdonsága, hogy lehet őket provokálni, eléggé egyszerű lélekre vall csodálkozni azon, hogy az illetőket sikerült provokálni.

Vannak tevékenységek egy társadalomban, amiket nem lehet folytatni, akkor sem, ha szeretnénk, ha alapvető lényegünkhöz tartozik.

Ha társadalom nem akar tudni a melegekről, akkor arra joga van. A társadalom többsége számára lelki megterhelést okoz a homoszexualitással való explicit találkozás és indulatokat vált ki belőle.

Engem és minden ismerősömet zavarba hoz az, ha csókolódzó férfi vagy női párokkal, vagy riszált férfiseggekkel, esetleg nőnek öltözött férfiakkal találkozunk. Nem akarjuk ezt átélni.

Ez szabály, sőt törvény. Mert így akarjuk.

Nem lehet túl jó homoszexuálisnak lenni. Komoly lelki megterhelést jelenthet annak felismerése, különösen a legsérülékenyebb kamaszkorban, hogy eltérek a többségtől. De ez nem jelenthet jogalapot arra, hogy a többséget saját értékeinek feladására kényszerítsék.

Mert vannak határok, amiket nem lehet átlépni.

És ezeket a határokat a többség határozza meg.

Ja, egyébként meglepett, hogy a Révész Mártirusz toposzt feltaláló Kuncze Gábor legjobb magyar tanítványai mennyire idegenkednek a „jó ügy” érdekében kapott néhány sallertől.

De a homoszexuálisokat nem féltek kitenni a célbadobóversenyre.

 

Címkék: melegfelvonulás buziverés

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr63557002

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Próbadolog 2008.07.07. 18:31:10

Magyarországon senki nem utálja a buzikatMagyarországon senki sem homofób.Mindenki toleráns / liberális / szabadgondolkodó (nem kívánt törlendő), hiszen - egy hangos, de hibahatáron belüli sajnálatos kissebbségtől eltekintve - tulajdonképpen senkit sem ér…

Trackback: Tojás 2008.07.07. 14:51:07

ProvokációMinden normális ember megegyezett abban, hogy a nemnormálisok felvonulása provokáció. Mert a normálisok nem vonulnak fel a normalitásukat hangoztatva, tehát  a nemnormálisok se vonuljanak fel. Ha mégis felvonulnak, ne csodálkozzanak, ha a n…

Trackback: GayBears Blog 2008.07.07. 12:55:47

Szombat után már a buzi ügy is „csak” politikai kérdésMivel az SZDSZ viaszfordíthatatlanul politikai kérdést csinált a melegfelvonulásból, az hogy a történtek után már mindenki politikai hasznot szeretne belőle húzni, nem meglepő. Előre borítékolható volt…

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

céerem 2008.07.07. 16:31:13

Tommy
nekem sem tetszett a viselkedésük. mégsem vonulok fel Khellerrel ellentüntetni. Te pedig nem tudod tolerálni a másk véleményét.
Ugyanannyira zavar az is, ha vmi le van zárva hétvégén magassarkús futás vagy bármilyen rendezvény miatt. sajna.

Nelson. · http://nelson.blog.hu 2008.07.07. 16:32:31

Kheller,

azért butaság amit mondasz, mert az aberrációk, amelyekről beszélsz (pedofilia, zoofilia, nekrofilia) meglehetősen egyoldalú dolgok. Nem a partnerek közös elhatározásán múlik, hanem szimpla erőszak az erősebb fél részéről.

zzke 2008.07.07. 16:33:36

Kheller: a zoofiliáról tényleg nem tudok sokat (eleddig nem nagyon kerültem kapcsolatba a témával) de szívesen tanulok másoktól.

Azért némi csúsztatást felrónék Neked, mivel én ezúttal nem szerelemről beszéltem, hanem mindennapi társadalmi tevékenységekről (nem ismétlem, olvasd vissza). Mindezeket mi módon lehet az állattal véghezvinni? Mondjuk este munka után be lehet számolni neki a napi eseményekről, de ez elég egyoldalú kommunikáció lesz. És azt sem tudod meg soha, orbánista vagy gyurcsányista a lelkem....

céerem 2008.07.07. 16:36:39

Összegezvén: a meleg felvonulás nem érte el a célját. Beszélnek róla, de ennek oka a felháborodás. Vagy pro vagy kontra.

HuYacusa 2008.07.07. 16:36:44

Csak felsorolásként, hogy "miminden más" miatt szokott még az Andrássy lezárva lenni: futóverseny, Gój motoros felvonulás, veterán jármű felvonulás, zöld nap, autómentes nap, Európa fesztivál,Critical Mass -csak, hogy ötletet adjak a szépfiúknak (nyugellátott nénikéknek) mit lehetne még szétverni....

zzke 2008.07.07. 16:38:02

Szerintem egyébként e témában van értelme százalékozni, legalábbis aki azt állítja, állattal vagy azonos neművel együttélni ugyanaz, azzal szemben azért érv, hogy hányan élnek mondjuk egy pasival és hányan mondjuk egy lóval.
Ha már a normalitást a többségivel definiáljuk, a százalékok igencsak sokatmondóak.

Kheller 2008.07.07. 16:38:21

"de csak 2 órára volt lezárva az Andrássy...szóval ki hazudik? "

meg is válaszoltad magadnak.

" dagadtakat nem is arra hozta fel senki példaként, hogy rendeznek-e fesztivált, hanem hogy egyes visszataszító pógártársak "

pedig nagyon úgy tűnt. de mint mondtam, a hétköznapi buzit (akiből sok ezer van, nem 200 amennyi szombaton hergelte a népet) ugyanúgy nem bántja senki, mint a dagadtad. Aki nem hiszi, az linkeljen be pár hirt amikor hétköznap buzit vertek, hogy lássuk milyen gyakori a probléma.


" Ettől függetlenül az bezzeg nem zavar, hogy a Lánchídon nyári fesztivál van"

idézd be hogy nem zavar engem!!!! Lehet, hogy te is hazudsz?
Én még külön a gárdista idiótákat is kiemeltem, hogy takarodjanak budapestről felvonulni a pusztába!

"Továbbra is ott tartunk, hogy SZERINTED gusztustalan valami"

ismét baromság. Én felvetettem, hogy ha a buzik vonulhatnak, akkor a többi deviáns is vonulhat, az pedig nem lesz jó, NEKEM. Nektek aberráltaknak, nyilván jó lesz a többi aberrált felvonulásán csápolni, én ezt is megértem, attól még én tiltakozhatok ellene. (akinek nem inge...)

dz: összekevered az aberrációt az extrém életmóddal, érdeklődéssel. Az aberrációt ez esetben szexuális devianciaként kell érteni. A normálistől eltérő szexuális szokások. Ilyenek a buzik, pisi-kaki szexesek, animal szexesek és még sokan mások. (bizony a heterok közül is van sok ilyen, de hálistennek nem vonulnak fel)

TommyBravo 2008.07.07. 16:39:45

crm: Tudom tolerálni a más véleményt, de azért még vitázom vele, sőt, megpróbálom meggyőzni a vitapartnert, ha partner rá. Például el tudnánk értelmesen polemizálni arról, hogy a melegek evvel a felvonulással el akarták-e/tudták-e érni, hogy a többségi társadalom jobban befogadja őket. Vagy arról, hogy mi más lehet a célja egy ilyen felvonulásnak.

Khellernek az a hozzáállása zavar elmondhatatlanul, hogy a saját szubjektív véleményét objektívként próbálja beállítani és a saját erkölcsi normáit a mindannyiunkra érvényes szabályok (értsd: törvények, jog) fölé emelni.

Kheller 2008.07.07. 16:41:03

"Mondjuk este munka után be lehet számolni neki a napi eseményekről, de ez elég egyoldalú kommunikáció lesz"

nem érted a lényeget. A zoofiliás aberráltnak, egy állat a partnere. Szexuális, lelki, érzelmi. Pont ugyanúgy mint másnak egy ember. Amennyire neked egyoldalú az ő kommunikációjuk, neki annyira gusztustalan a buzulás. És ezzel semmi gond sincs, izlések és pofonok. Ő nem viszi az utcára az aberráltságát, a buziknak sem kéne.

Kheller 2008.07.07. 16:42:16

Nelson mandula: olvasd már el a többi felsorolt aberrációt is, próbálj már meg nem szelektiven olvasni. (pisi-kaki szex, szado mazo stb. egyik sem egyoldalú, két szabad ember, szabad elhatározása. csak úgy mint a buzulás)

HuYacusa 2008.07.07. 16:45:07

>>Kheller 2008.07.07. 15:58:23
"A társadalom többsége számára lelki megterhelést okoz a gusztustalan kövérekkel való explicit találkozás és indulatokat vált ki belőle."

a gusztustalan kövérek gyakran vonulnak fel budapesten, tömegével, egy napra lezáratva az egyik legforgalmasabb utat?

TommyBravo 2008.07.07. 16:45:56

Kheller: "pedig nagyon úgy tűnt. " Félreértetted. Read. Write. Sorrend fontos.

Lánchíd: "idézd be hogy nem zavar engem!"
Jó sokan szoktak felvonulni minden szombaton, hogy megdobálják Náncsi néni kézműves remekeit, ha szabad sarkosan fogalmaznom. Kettős mérce?

"Én felvetettem, hogy ha a buzik vonulhatnak, akkor a többi deviáns is vonulhat, az pedig nem lesz jó, NEKEM. Nektek aberráltaknak, nyilván jó lesz a többi aberrált felvonulásán csápolni, én ezt is megértem, attól még én tiltakozhatok ellene."

SZERINTED deviánsak a buzik. SZERINTED van összefüggés a pedo/nekro/zoofilek és a melegek jogai/felvonulásai között. Az, hogy mindenkit lebuzizol ("Nektek aberráltaknak..."), nem vezet sehova és végképp nem érvelés...

Tiltakozhatsz a gravitáció ellen is, szived joga, sőt alkotányos joga.

HuYacusa 2008.07.07. 16:46:24

lezabálta a végét:

kheller a fenti utolsó modatot nem Te írtad véletlenül? Szóval ki hazudik?

bolomba (törölt) 2008.07.07. 16:47:17

Kheller,

na pont itt van mar megint a butasagod. fel es dezinformaciokat szajkozol tenykent.

zzke 2008.07.07. 16:48:12

Kheller: Mondjuk azért ez sokat elárul, hogy nem érzed a különbséget. Azt elhiszem, hogy egy zoofilnek annyi lelki és társadalmi élet elég, amit egy állattal meg tud élni, de egyenlőségjelet tenni egy állat és egy ember mint társ közt nagyfokú antihumanizmusról tanúskodik.
De hát mindenki más, ettől ilyen változatos a világ. Látod, ezzel most Te kerültél kisebbségbe...

céerem 2008.07.07. 16:49:14

további jó okoskodást mindazoknak akik szerint csak az ő übertoleráns véleményük a mérvadó.

HuYacusa 2008.07.07. 16:49:24

kheller: aberrált neked a váckuruttypusztai öregnénéd térgyekalácsa...

Kheller 2008.07.07. 16:52:15

"Látod, ezzel most Te kerültél kisebbségbe..."

te úgy konkrétan miről beszélsz?
Nekem úgy tűnt, hogy szombaton még a dobálózó idióták is többen voltak mint a felvonulók, a rendőrökről nem is beszélve. Most akkor ki van kissebbségben? Nem mintha számitana bármit is, de úgy látom te ezen nagyon pörögsz, talán remegsz is, hogy mikor kerülsz kissebbségbe valahol.

zzke 2008.07.07. 16:54:30

Egyébként nem tudom, tisztában vagy-e a jogképesség fogalmával. Gyerek, állat, halott: nem jogképes. Felnőtt ember nemre való tekintet nélkül (általában) jogképes. A jogképesség döntési kompetenciát, felelősséget implikál. Mindez egy kapcsolathoz szükséges.

És miért nem vonulnak fel a zoofilek? Nem tudom. De biztos nem mennék ki köveket dobálni. Bár az állatvédők biztos ott lennének.
Vagy a többnejűséget népszerűsítők? Rajta! Az egész mohamedán világban ennek hagyománya van. Ők mind hülyék? Vagy a mi gyönyörű vérrel itatott keresztény kultúránk az egyedül üdvözítő?
(Tényleg tudja valaki mi van egy muzulmán vendégmunkással, akinek mondjuk három felesége van és Németországban dolgozik. Ott hogy áll a jog ehhez?)

TommyBravo 2008.07.07. 16:55:12

Kheller: a véleményeddel kerültél kisebbségbe, nem mint hetero. Csak segítek, hogy mondhass egy értelmeset. (A kisebbség pedig egyetlen "s", de ez mellékszál.)

Kheller 2008.07.07. 16:55:38

"SZERINTED deviánsak a buzik. SZERINTED van összefüggés a pedo/nekro/zoofilek"

ismét hazudsz...
én konkrétan a pisikaki, szado mazo szexesekhez hasonlitottam őket, a pedo, nekrofileket pedig azért hoztam fel, hátha valamelyik főokos meghúzza nekünk a határt, hogy ki vonulhat, mert, hogy az előbbi kettő pont ugyanúgy vonulhat mint a buzik az nyilvánvaló. Aztán ezt meg is tette valamelyik buzi felvonuló itt, szerinte azon aberráltak vonulhatnak amely aberráltság nem törvénybe ütköző. Tehát pisikaki-, szadomazo, animal vonulhat, pedo, és nekrofil nem. Gratuláltam és sok sikert kivántam neki ehhez.

Kheller 2008.07.07. 16:56:38

"a véleményeddel kerültél kisebbségbe, nem mint hetero"

nocsak-nocsak, ezek szerint minden hetero elitélte a buzifelvonulást. Okos vagy.

bolomba (törölt) 2008.07.07. 16:58:43

most mar vegkepp megallipathato, hogy Kheller buta.

Kheller 2008.07.07. 16:59:15

"a véleményeddel kerültél kisebbségbe"

nem mintha akárcsak halványan is érdekelne néhány fartúró véleménye, de ugye te sem gondolod komolyan, hogy az itt megjelent néhány ember véleménye alapján le lehetne vonni bármilyen következtetést, hogy ki van kissebbségben a véleményével objektiven? Nemhogy világ vagy országos, de akár csak internet szinten...

RedBerry (törölt) 2008.07.07. 16:59:25

Kövezzetek meg, de én még mindig nem értem: a világ nagyvárosaiban békésen, jókedvűen bulizik együtt meleg és hetero, minden méretben és mindenféle jelmezben, ennek a felvonulásnak ez lenne a lényege. Eljöhetne az is, aki csak kíváncsi, szeretne bulizni, jól érezni magát, szimpatizáns, járókelő, akárki. Nálunk ez miért politikai kérdés, illetve mi az alapja ennek a parttalan undornak és rosszindulatnak?
Csak arra tudok gondolni, hogy akiben ez ekkora indulatokat vált ki, annak a saját lelki-mentális egyensúlya háza táján kellene söprögetni.
Kiábrándító olvasni a hozzászólásokat. Nem meglepő, csak kár, hogy megerősíti azt, amit eddig is gondoltam az átlag értelmi színvonalról...

TommyBravo 2008.07.07. 16:59:33

zzke:
zoofol felvonulás: állatkinzásnak minősül, ezért büntetendő;
török többnejűség: Törökország szekuláris állam, szerintem nem megengedett a töbnejűség. Egyébként meg a befogadó ország jogrendje az irányadó.

zzke 2008.07.07. 17:00:10

Kheller: mert ez az EGÉSZ a kisebbségekről illetve a jogaikról szól. Az emberi fejlődés a csoporton ill. a csoporton kívüliek elnyomásáról szól. ez bele van kódolva az emberbe, mondhatni természetes. De néhányunk, lejőve a fáról kezdte felfedezni, hogy különbözik az állattól, több mint szimpla szaporodó-zabáló biológiai lény. És ennek megfelelően kezdte tudatosan formálni a társadalmát, ideálokat kialakítani és elveket követni.
Hogy mi a természetes és mi a NORMÁLIS, arról vég nélkül lehetne vitatkozni, de nem ez az érdekes.

Az oka annak, hogy a felvonulók olyan kevesen voltak, konkrétan:
- Évek óta nyögvenyelős az egész, érdektelenség kíséri, pénz nincs, támogatókat lasszóval kell fogni
- Az utóbbi időben egy ronda öreg nőnek öltözött ronda középkorú férfi magához ragadta a kezdeményezést, de ezzel többet ártott mint használt
- Tavaly atrocitások voltak
- Idén atrocitásokat harangoztak be.
- Meg is történt

Én azon csodálkozom, hogy egyáltalán bárki elment.
Ebből arra következtetni, hogy keveseket érint a probléma, hatalmas tévedés.

Kheller 2008.07.07. 17:00:14

bolomba: irjál még ilyen okosakat, tömd teli a mondandódat megint ilyen sok érvvl és hidd el, akkor majd felnéznek rád :)))

2008.07.07. 17:00:58

Jól ki volt találva az egész mindenesetre. Teljesen világosan látszik, hogy ez egy megrendezett cirkusz volt. Kezdődött mindez azzal hogy a médián keresztül igen látványosan felhívták a figyelmet erre a rendezvényre. Először azok a plakátok amelyeken kisgyerekekkel reklámozták a felvonulást, kizártnak tartom, hogy ne fordult volna meg a készítők fejében hogy ez a társadalom részéről megbotránkozást kelthet. Azután a huzavona a rendőrséggel, hogy engedélyezik-e vagy sem, majd a politikusok és a szervezők nyilatkozatai, miszerint biztosan támadások várhatók. A rendezvény lebonyolításának módja volt az igazi provokáció, lezárni a földalattit+ a mellékutcákat órákig, rengetegen az ott lakók közül nem tudtak emiatt hazamenni, többek között én se. Ez azért egy csöppet bosszanthatja az embert azt hiszem. De a legátlátszóbb az volt, hogy a Hősök terét valamiért nem biztosította rendőri védelem. Pedig azért annál eszményibb lőállás a világon máshol nem létezik, az Andrássy-útról érkező felvonulók dobálására. Baromi sok rendőr volt, lazán megtisztíthatták volna jó előre, mégse tették. Én a liget felől mentem volna haza, így tanúja lehettem az eseményeknek. A körülöttem állók is értetlenkedtek, hogy miért nem avatkozik be rögtön a rendőrség, miért nem kezd azonnal oszlatásba amint a balhésok dobálozni kezdenek. Több mint fél óra cirkusz után jutott csak eszükbe felszólítani a balhésokat hogy hagyják el a területet. Egy hölgy közben elképedve újságolta, hogy hiába hívta fel a figyelmét a mellette álló egyenruhásoknak egy a tömeg felé köveket cipelő egyénre, azok nagy ívben szartak rá, és mindössze annyival kommentálták a jelenséget, hogy; hadd vigye.. Namost azért ezeket tapasztalva, az ember abszolút jogosan esik gondolkodóba a történések spontán mivoltát illetően..

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:02:45

nem kell felnezned, hisz jatszopartnert talaltam szemelyedben. mivel mar az elso 2 kommented alapjan behataroltam individumod korlatait, onnatol kezdve jokat mulatok butasagaidon. csupan neha konstatalom az egyre nyilvanvalobbat.:)

Kheller 2008.07.07. 17:03:00

"zoofol felvonulás: állatkinzásnak minősül, ezért büntetendő"

forrás?

Egy kis olvasnivaló:
Lóval dugott a békési óvónő
index.hu/politika/bulvar/whorse2514/

"egyes szexológusok véleménye szerint a zoofília nem betegség, hanem az átlagostól eltérő nemi vágy. "

hogy mik vannak...

HuYacusa 2008.07.07. 17:03:20

kheller velem kapcsolatban igazad van, én annyira aberrált vagyok, hogy nem csak az zavar, ha homo párokat, de az is, ha hetero párokat látok csókolózni az utcán, mert nem tartom odavalónak. Én az összes szexi ruhát is betiltanám. Továbbmegyek: köteleznék mindenkit a csador viselésére -nemre való tekintet nélkül. Sokkal kevesebb vizuális környezetszennyezésnek lennék kitéve...

Kheller 2008.07.07. 17:04:18

bolomba: szánalmas vagy te kisfiam, egy halvány gondolatod sincs, csak nyomod itt a fellengzős butaságot és azt hiszed okosnak látszol :))

Kheller 2008.07.07. 17:05:52

HaYacusa: ez legyen a te gondod. mint azt már jópárszor leirtam (csak itt picit sok az értően olvasni nem tudok és fogyatékosok száma) nekem semmi bajom a buzikkal normális életben, az se zavar, ha kézenfogja járnak és az se, ha csókolóznak.

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:08:05

HuYacusa,

na most ellenkezek veled.:) a csador ebben a konteksztusban nem helyenvallo.:) (en szemelyszerint inkabb abayanak hivom) mellesleg irto szexik az abayaba oltozott nok. nem veletlenul hordajk meg most is sokan, ahol mar nem kotelezo. sokszor sokkal tobbet sejtet es neha-neha mutat.

TommyBravo 2008.07.07. 17:08:07

Kheller: hány s-sel írod a kisebbséget? Buta fiú...

Kheller 2008.07.07. 17:08:35

"a zoofília nem betegség, hanem az átlagostól eltérő nemi vágy. "

erre még térjünk vissza. A szexológusok szerint a buzulás nem átlagostól eltérő nemi vágy? Lássuk erre is pár forrást, csak hogy tisztán lássunk.

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:08:48

Kheller,

attol te meg buta vagy.:)

Kheller 2008.07.07. 17:09:26

Tomikám, neked is elfogytak az érveid, hogy csak a gépelésbe tudsz már belekötni? Ilyen hamar?

Kheller 2008.07.07. 17:10:21

bolomba: látom megfogadtad a tanácsomat és leirod még párszor. Te bizony okos vagy. Most menjél vissza játszani a kispajtásaidhoz. :)))

zzke 2008.07.07. 17:10:38

Kérdés, hogy mit szeretnél bizonyítani.
Másik kérdés, hogy ha nincs felvonulás, zavarnak-e a buzik, és ha igen, mit szabad nyilvánosan csinálniuk és mit nem, továbbá ezek közül mi az, amit egy hetero pár viszont csinálhat.

Most ez tényleg érdekel.

TommyBravo 2008.07.07. 17:12:14

Öcsisajt, állandóan sértegetsz mindenkit, aki ellent mer mondani az erkölcsi csodának, ami te vagy. Szerintem ennyi piszkálódás belefér, ha már tendenciózusan nem tudod leírni ezt a szót 25x egymás után...

Az érvekre nem voltál fogékony, eddig rutinból lebuziztál szinte mindenkit, aki mást mert gondolni, mint a te iszlám fanatikus álláspontod. (Igen, irónia, sarkítás, de úgy sem érted.)

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:14:28

Kheller,

na akkor a tesztem itt veget is ert. csupan egyszer kellet volna normalisat valaszolnod a butazasomra, estleg annyit, hogy: ne hivj butanak, hisz nem ismersz; es egy bocsanatkeressel egyetemben abba is maradt volna. nem, te inkabb belementel a butulasba, mint varhato volt, majd jott az onigazolasi kenyszered. most akkor tenyleg buta vagy?

HuYacusa 2008.07.07. 17:15:06

Irgalom Atyja ne hagyj el!
Ha semmi bajod a melegekkel, akkor nem értelek - miért veszed őket egy kalap alá a bűcselekményt elkövetőkkel? Meg mér jössz mindig ezzel a pisi-kaki szex témával- ha Téged egyáltalán nem zavarnak, és csak a felvonulással van bajod?Oszt más felvonulás mér nem zavar az Andrássy úton? A Gój Motorosokat mér nem marasztalod el, ha fel-alá motorozni támad kedvük a Belvárosban? Ötlet?

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:15:22

TommyBravo,

kerlek az iszlamot ne alltalanositsd. koszi.:)

Kheller 2008.07.07. 17:16:01

"Kérdés, hogy mit szeretnél bizonyítani"

bizonyitani itt csak ti akartok. Én a TÉNYT magyaráztam el, ami fennáll évek óta és úgy tűnik ti vagytok az egyetlenek akik nem értik, hogy mi miért történik a buzifelvonulás témában. Ezt próbáltuk meg elmagyarázni itt páran. Van aki megértette van aki nem.

HuYacusa 2008.07.07. 17:18:53

bolomba: félig irónia volt a csador- na jó legyen abaya, csak úgy kevesebben tudják mit jelent- de csak félig-meddig: semmi nem tud olyan izgalmas lenni, mint egy kivillanó szempár formás domborulatok felett...

Kheller 2008.07.07. 17:19:36

"miért veszed őket egy kalap alá a bűcselekményt elkövetőkkel? "

idézd

"Meg mér jössz mindig ezzel a pisi-kaki szex témával"

mert ugyanaz a helyzet.
Leirtam már 100x. Engem nem zavarnak se a pixi-kaki szexesek, se a buzik,se a többi aberrált. Mivel az értelmesebbje otthon űzi az aberráltságát. Aki viszont szervezetten, szándékosan mások orra alá dugja a gusztustalanságát az pofán lesz verve. Nem általam, én itthon a hűs szobában röhögtem a sok majmon idén is, jövőre is ezt fogom tenni. (már, ha lesz még, mert ugye évről-évre fogynak, idén alig 200-an voltak)

TommyBravo 2008.07.07. 17:23:39

Kheller: mivel pontról pontra levezetted, hogy értelmi sérültek vagyunk, nem meglepetés számodra, hogy nem értem, mi a TÉNY. Ezért szeretnélek a legnagyobb lehetséges tisztelettel megkérni, hogy pár mondatban foglald össze, mintha egy ovis csoportnak magyaráznál. Köszi.

bolomba: jogos a pont ;)

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:25:26

HuYacusa,

ugy bizony. a felesegem ilyen helyen nott fel!:) na o aztan meselt arrol, hogy hogyan tudjak borzolni az ottani ferfiak idegszallait azzal, hogy mit, vagy mit nem vesznek fel ala.:)

Kheller 2008.07.07. 17:26:17

Tommy: ha eddig nem értetted meg, nem látom értelmét a magyarázásnak, mert ezután se fogod megérteni. Élj csak tovább a kis álomvilágodban és értetlenkedj tovább miért verik meg, köpik le, dobálják meg évről évre a felvonuló buzikat, miközben "hétköznap" senki nem bántja őket.

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:31:05

Kheller,

na jo, hogy ertelmes is legyek. nem akarsz elmenni egy szemantikai tovabbkepzesre, hogy tisztaban legyel olyan fogalmakkal es hasznalatukkal, mint: teny, aberracio, buzi…

Mike36 2008.07.07. 17:31:10

nos, mindenütt a világ fejlettebb részein vannak pride-ok. érdekes, hogy Londonan, New-Yorkban nem dobálnak sósavat az ellentüntetők
no ez a különbség
pár magamutogató ember felvonul, kit zavar? nekem spec nem tetszik a gárda, mégsem megyek ki ellenük tojást dobálni
nem tetszik a katolikus körmenet, de számukra örömet okoz, hát tegyék
a buzik is azért vonulgatnak, mert akik elmennek erre, az nekik jó. érzik azt, hogy ők sincsenek egyedül. de erre sem mentem el, mert mint a postiró is irta, mert a neccharisnyához sem érzek késztetést. de randalirozni sem fogok, meg primitiven viselkedni, mert nekem volt neveltetésem, gyerekszobám.
critical mass-ra elmentem, de ezt sem azért hogy kiszúrjak az autósokkal, hanem azért, mert együtt biciklizni jó
ez ilyen egyszerű és ternmészetes

Mike36 2008.07.07. 17:35:56

postíró!

pedig erre halad a világ
amit te akarsz az nem törvény, csupán a te akaratod
miért fáj az neked, ha két nő vagy pasi csókolózik? téged csókol? nem! akkor meg
miért fáj neked més boldogsága?
trenirozd magad kicsit a fiúk a klubból sorozattal
elsőre tényleg elég meghökkentő, később meg már nem érdekel :)

nudizmus
tőlünk nyugatabbra vannak nudista városok is
mégsem akad fenn ezen sem senki
az emeberi test alapvetően meztelen
nincs ebben semmi különleges, vagy bűnös dolog
tudom, a keresztány tanítás szerint bűnös dolog, de lassan túl kéne már lépni ezeken a nyavalyáinkon

Mike36 2008.07.07. 17:36:55

ja és mégegy, provokoálni csak azt lehet, aki maga is akarja hogy provokálják

Kheller 2008.07.07. 17:38:47

"elsőre tényleg elég meghökkentő, később meg már nem érdekel "

és gondolom fájt is elsőre. De én inkább nem próbálom ki.

Indijoe 2008.07.07. 17:40:07

Én még mindig az arányosságot keresem a felvonulás és a verés közt, de sajnos nem lelem. A verést akkor tartanám jogosnak, ha a felvonulók erőszakosan viselkedtek volna az ellentüntetőkkel szemben (ugye a tojásdobálást nem ér megtorolni, mert az csak szabad véleménynyilvánítás, bár kíváncsi lennék, hogy akkor is ez lenne-e a véleménye Khellernek, ha őt dobálnák meg).

TommyBravo 2008.07.07. 17:40:42

Kheller: olvas, értelmez, válaszol. SORREND!

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:46:34

"Mike36 2008.07.07. 17:36:55
ja és mégegy, provokoálni csak azt lehet, aki maga is akarja hogy provokálják"

Latod Mike36, pont ez volt korabban a celom Kheller heccelesenek. Ahelyett, hogy kinyitotta volna az ablakot es megnezte volna mi is folyik ott, mint felvonulas. Eheylett inkabb a mediumok eltorzitasat valsztja es osszerakja szedett-vedett tudashalmazat egy nagy komposzta, melynek a vegen egy gyonyoru TENY-varat lat. A problema az, hogy innen kivulrol viszont csak egy gilisztas (na most inkabb kedves leszek) tokeletes termotalajnak tunik.

HuYacusa 2008.07.07. 17:52:27

kheller: a zoofilia bűncselekmény- konkrétan állatkínzás. Azt a kis pattanásos hányadékot, aki macskát k..lt, pl. remélem előbb a fiatalkorúak, később a "rendes" börtönében fogja megérlelni a penész...

Ha nem érzed a differenciát a pisi-kaki szex, meg a melegek párkapcsolata között, akkor esetleg, ha arra a két képre gondolnál, hogy melegek kézenfogva, utcán, meg pisi-kaki kedvelők aktus közben az utcán... Azér van a menet, hogy az előbbit lehessen...esetleg így érthető?

Mike36 2008.07.07. 17:55:26

Kheller

egy filmsoroazt nézése miért fájt volna?

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:56:11

hat nincs itt egy igazi homofob, vagy Kheller 2.0 se, akin jot lehetne nevetni?1

bolomba (törölt) 2008.07.07. 17:58:07

mi lesz most igy az egommal?! a vegen meg tenyleg elhiszi, hogy ilyen okos vagyok? :) valaki torje mar le ezt a rossz erzest!:)

Mike36 2008.07.07. 17:58:33

az a szerencsétlen, aki macskát kúrt, azt bizony átverták, megszivatták
ugyanakkor nem kurta a macskát, csak eljátszotta
1. bele sem fért volna a farka, 2. a mcska nem ül ott olyan kényelmesen

tehát, NEM kúrt macskát
ellenben pofánverném azt a köcsög haverját, aki erre
1. rávette
2. lefilmezte
3. feltette a netre

Bagradjan 2008.07.07. 18:00:37

Az előbb nem ment el a komment, mert nem voltam belépve. Bad luck. Megpróbálom újra.

Zzke,
a jogképességet kevered a cselekvőképességgel. Ez nem baj, csak ne terjessz butaságokat. Ugyanez igaz a melegekre is. Magánügy, csak nem kéne fennhangon hirdetni, hogy ez normális.

Az élet alighanem legfőbb törvénye az, hogy tovább kell adni. A homoszexualitás eleve sérti ezt a természettörvényt. (És itt az szokott a szokásos ellenérv lenni, hogy vannak terméketlen heteró párok is. Igen, csak az kivételes, tehát nem szabályszerű. A melegek terméketlensége szabályszerű. Ne csináljunk úgy, mintha ez tök mindegy volna.)

Azt még a homoszexualitásnál vagy annak normálisként való beállításánál is kevésbé értem, hogy mi a francért kell őket kővel/tojással megdobálni. Ha valakit nem érdekel a melegparádé, akkor ne menjen arra, oszt jó napot.

HuYacusa 2008.07.07. 18:05:18

Mike36- megnyugodtam. Elnézést, hogy nem néztem utána! Az első hírben ez volt, videót meg- ha egyáltalán volt ilyen- nem nézek ilyenekrő, mert nagyon föl tudom bosszantani magam rajta. És igen, kheller, ebben az esetben tök mindegy, hogy milyen állat -nem hiszem, hogy a beleegyezésével történne...eltérően két felnőtt homoszexuális ember kapcsolatától...

bolomba (törölt) 2008.07.07. 18:10:20

na vegre valaki:)

"Az élet alighanem legfőbb törvénye az, hogy tovább kell adni. A homoszexualitás eleve sérti ezt a természettörvényt."

na es a csigak most homo-, hetero-, vagy biszexualisok? milyen termeszeti torvenyre gondoltal?

HuYacusa 2008.07.07. 18:10:55

Ja Bagradjan, igaz, igaz...az élet legfőbb törvénye...a körmenetbe miért nem dobálnak záptojást kivörösödött fejű nyugdíjasok, miért nem verik szét tarra vágott taplók a sok cölibátust fogadott katolikus pap láttán?!

gargoyle 2008.07.07. 18:11:03

bagradjan: a katolikus papok termeketlensege is szabalyszeru. akkor mostan ok sem normalisak? akkor mit provokalnak raadasul templomban, a csalad szentsegenel? mi kozod hozza kinek van gyereke kinek lehet es ki akar?

gargoyle 2008.07.07. 18:12:15

az elet legfobb torvenye az elet tovabbadasa. de ha a homoszexualisok netan megprobalnanak gyereket nevelni, akkor mit kapnanak az elfajzott kis szemetek ugye? :P (: nem tul logikus ez az elmelet azt kell mondjam (:

HuYacusa 2008.07.07. 18:12:26

hú de feladta bagradjan a magas labdát...

Indijoe 2008.07.07. 18:12:29

bolomba

Várj egy kicsit, átnézem a könyvespolcomat ...

... bocs, én sem találom egy könyvben sem ezt a "természettörvényt" :-)

Indijoe 2008.07.07. 18:15:14

A melegek közt is ugyanannyi a terméketlen, mint a heterók közt. Attól, mert meleg, még képes nemzeni, vagy szülni.

Indijoe 2008.07.07. 18:15:57

Ja, ez utóbbi természetesen Bagradjannak ment.

bolomba (törölt) 2008.07.07. 18:19:36

Indijoe 2008.07.07. 18:12:29,

:) netan mer nincs is:) habar gonoszak voltunk, mert azt irta "alighanem".

Indijoe 2008.07.07. 18:21:39

bolomba

Az alighanem a legfőbbre vonatkozott. Tehát nem biztos benne, hogy a legfontosabb, de attól törvény.

bolomba (törölt) 2008.07.07. 18:32:46

Indijoe 2008.07.07. 18:21:39

latod ideje elmennem nekem is szemantikara… hess ego most jol megkaptad.:)

King Tiger,

teged akkor most lehet vesezni? ;)

sourcerror 2008.07.07. 18:39:15

"nos, mindenütt a világ fejlettebb részein vannak pride-ok. érdekes, hogy Londonan, New-Yorkban nem dobálnak sósavat az ellentüntetők
no ez a különbség"

Jaj, már megint ez a sok "bezzegnyugaton" szöveg. Anno New Yorkban a rendőrök verték szét a pride-ot.

Meg annak is nézz utána mit is ünneplünk május 1-én, és hogy ezt miért nem ünneplik Amerikában. Szóval ennyit arról a kurvára szabad és toleráns nyugatról.
Uff

sourcerror 2008.07.07. 18:40:19

Komolyan, legalább középfokú angol nyelvvizsgához kellene kötni ezt a bezzegnyugatozást.

sourcerror 2008.07.07. 18:41:57

Sőt, nálunk sose voltak olyan diszkriminatív törvények, mint az USA-ban 1970 előtt.

sourcerror 2008.07.07. 19:37:54

Az Andrássy út június 5-én szombaton rendhagyó rendezvénynek adott otthont. A “paraszt pride” nevű felvonuláson a mezőgazdasági dolgozók tüntettek a nagyobb társadalmi elfogadottságért.
Ugyanolyanok vagyunk, mint bárki más – mondta Tóth József mezőgazdasági gépkezelő a Claas Dominator előtt állva - Nem értjük a minket körülvevő ellenszenvet. Az emberek többsége azt hiszi, hogy műveletlen parasztok vagyunk. Ezeken az előítéleteken szeretnénk ma változtatni. - majd ezt követően lekombájnolta az út melleti sövényt.
Sajnos azonban nemcsak ünnepelni jöttek az emberek:
- Büdös paraszt húzzál haza az anyádba! - kiabálta a liberális értelmiségi családapa gépkocsijából kihajolva – Faszomér' kell fenntartani a forgalmat!

(folytassa akinek van kedve/tehetsége hozzá)

Bagradjan 2008.07.07. 20:29:00

Gargoyle és tsai,

épp azt írtam, hogy szerintem szánalmas és büntetendő tojást/követ dobálni a melegek vonulásába. Erről szerintem fölösleges tovább vitázni, ebben egyetértünk.

A másik téma. Katolikus pap. Ő önként vállalja, hogy erőnek erejével megtartóztatja a vágyait. Az ő cölibátusát azzal lehetne párba állítani, ha a homoszexuális is lemondana a szexualitásáról.
Áldozat. Lemondasz valamiről, amiről nem muszáj. Ez nem ugyanaz, mint amikor meg sem kaphatsz olyat, amit akarsz.

Gyereknevelés. Kinek a gyerekét neveli egy homokos pár? Mert a közös gyereküket biztos nem... Innentől kezdve egészséges családról nem beszélhetünk. (És bizony, az sem egészséges család, ahol elvált szülők más gyermekét nevelik. Az egy sérült család. Ez baj, de nem _önmagában ezzel van a bajom. Hanem azzal, ha azt propagálja bárki, hogy -- például -- a helyes családmodell a harmadik házasság, ahol az első két-két házasságból három-három gyermek van, akiket aztán végül a harmadik házasságban nevelnek föl a szülők.) Nonszensz.

Bagradjan 2008.07.07. 20:36:03

Indijoe,
nem arról beszélek, hogy a meleg terméketlen.
Hanem arról, hogy egy homoszexuális aktusból még sosem fogant új élet, és nem is fog.

Lehet élcelődni a természettörvényen, de ellenérvet még nem hallottam. Cáfolja meg valaki, legyen szíves, hogy az életösztönben benne van az élet továbbadása is. A melegek erre képtelenek. A vakok meg sosem kapnak jogsit, a törpéket nem veszik fel a kosárcsapatba stb. Vannak olyan természetadta bajok (hogy ne mondjam: fogyatékosságok), amelyeken nem segít az, ha szómágiával próbálunk úgy tenni, mintha ezek a fogyatékosságok nem volnának.

Azaz egy meleg ember nyugodtan összeköltözhet a párjával, azt művelnek egymással, amit jólesik, szabadon építhetnek karriert, utazhatnak, mindenhez megvan a joguk, amihez kell. Mi kellene még? Hogy a többség ugyanolyannak ismerje el őket, mint önmagát? De miért? Hiszen ők mások.

sourcerror 2008.07.07. 20:42:15

"kheller: a zoofilia bűncselekmény- konkrétan állatkínzás."

Nem minden országban. Számos Európai országban nem az (Hollandia, Belgium, Dánia, Németország). Finnországban 1972-ben a homoszexualitással együtt legalizálták.

en.wikipedia.org/wiki/Zoosexuality_and_the_law#National_laws

sourcerror 2008.07.07. 20:47:43

Bocs, Hollandiában illegális.

shineonyou 2008.07.07. 21:16:26

Pokesz70:

"Senkinek sem kötelező végignézni."

No ezzel NEM ÉRTEK EGYET. Vagy te fogalmazol pontatlanul. Mint ahogyan előzőleg írtad a nemi vonzalom két felnőtt ember között az MAGÁNÜGY. És ez nagyon rendben is van. De akkor maradjon is az !!! Ugyan miért nekem kellene elfordulnom? Miért nekem kell magyarázgatnom a 7,5 éves lányomnak? Miért nekem kell szemlesütve elfordulnom?

MIÉRT KELL BETOLAKODNI A MAGÁNSZFÉRÁMBA?

Ha a szomszéd bömbölteti a zenét arra rászólhatok, hogy ugyan már ne zavarja meg a magánéletemet. És igazam van a társadalom és a törvények szerint. Ugyanezt miért nem várhatom el a melegektől?

Mike36 2008.07.07. 23:09:20

emberek, azért egyet ne felejtsünk el! Túlnépesedés van a Földön!

Másrészről attól mert vki homi, még tud szaporodni, és neveleheti a saját kölkét, sőt semmi nem történn ha örökbe fogadnaának gyereket, max a gyereke megtanulná, hogy nem kell utálni a buzikat. Ennyi
Mert apáék/anyáék homik nem lenne a gyerek is az. Az más kérdés, hogy kies balkánszéli társadalomban, mindenki azon rugózna, miért van a gyereknek két paja/anyja
A mi balkánszéli társadalmunk többek között erre is éretlen (és még sok mindenre)

Mike36 2008.07.07. 23:11:22

shine!
ki tolakodott bele a magánszférádba? azzal hogy felvonulnak? nem kötelezett senki rá hogy kimenj rá
akkor meg?
ilyen alapon bármilyen felvonulás, körmenet beavatkozés a magánszférádba

RedBerry (törölt) 2008.07.08. 00:25:31

Bagradjan, egyetértek, akinek nem tetszik a meleg felvonulás, ehhez minden joga megvan, de mások életének veszélyeztetése egészen más kategóriába tartozik.

"Az élet alighanem legfőbb törvénye az, hogy tovább kell adni. A homoszexualitás eleve sérti ezt a természettörvényt." Lehet a homoszexualitást nem szeretni, de túlzás azt állítani, hogy nem "normális". Megint abba a hibába esünk, hogy a többség álláspontját automatikusan "normálisnak" fogadjuk el. A túlnépesedés korában miért kérik számon a melegeken a szaporodást, mint a normalitás feltételét? Örökbefogadott gyereket is lehet nevelni, nincs szükség reprodukcióra. A gyerek nem attól szenved, ha egyneműek a szülei, ezt képes megérteni és feldolgozni, sokkal zavaróbbak a "jóindulatú" megjegyzések a környezetében, a sok mosolygó felnőtt, aki "sajnálja" szegényt és kérdezgeti, hol az apukája/anyukája.

RedBerry (törölt) 2008.07.08. 00:32:38

"Jaj, már megint ez a sok "bezzegnyugaton" szöveg. Anno New Yorkban a rendőrök verték szét a pride-ot."

sourcerror, mi lenne, ha a változatosság kedvéért egyszer átvennénk egy jó gyakorlatot a hozzá vezető erőszak és veszteségek nélkül?

RedBerry (törölt) 2008.07.08. 00:34:05

ja, a sztoridat nem folytatnám, biztos hiányzik a rád jellemző kreativitás és tehetség belőlem....

shineonyou 2008.07.08. 10:59:03

Mike36,

Az tolakodik be a magánszférámba, aki pink cicanadrágban lóbálja a farkát egy kamionon. Budapest Parádé. Nem a transzparenses szolidaritási menetről volt szó.

Eddig arról folyt a disputa, hogy a melegség magánügy. Akkor tessen úgy is kezelni. Ha a melegek toleranciát várnak, akkor elvárom, hogy a toleranciám fejében és is azt kapjak.

Hirtelen nekem miért van kevesebb jogom a saját életvitelemhez, mint a melegeknek?

Hangsúlyozom: én azok közé tartozom, akik ELFOGADJÁK a melegeket. Pontosabban annyira nem tartom furcsának vagy izgalmasnak a témát, hogy nem is foglalkozom vele. Mindenki úgy él ahogy akar egészen addig, amíg törvényt nem sért vagy nem tolakszik be a magánszférámba.

steverubellreborn 2008.07.11. 04:32:45

Shineonyou az én kérdésem az,hogy miért kell egy 7 és fél éves vagy fiatalabb gyerkőcöt kitenni annak,hogy apukát és anyukát hallgassa amint lila fejjel egy szombat délután két kannásboros fröccs után utcára viszik kapcsolatuk minden frusztrációját és azt üvöltik öblös hangon hogy:Mocskos buzik !Mocskos buzik !
Azt sem értem hogy miért kell elszenvednie a családon belüli erőszakot vagy végignéznie és élnie egy olyan kapcsolatban amit csak a pénz tart össze és a két szülő-akik számára a házasság már cssk társas magány- kölcsönösen megtűrt szeretői.

steverubellreborn 2008.07.11. 04:49:55

"Azaz egy meleg ember nyugodtan összeköltözhet a párjával, azt művelnek egymással, amit jólesik, szabadon építhetnek karriert, utazhatnak, mindenhez megvan a joguk, amihez kell."


Ezt te tényleg így gondolod? Hány meleg párral beszéltél?
Azért mert nem verik agyba főbe a melegeket meg van pár bár az már az egyenslőség csúcsa?
A társadalmi klíma meg hűvös:
A többség rejtőzködik.Gyakran kényzserből megházasodik.Ha nem akkor sem vállalja fel magát sem párját nem teszi ki annak fényképét a munkahelyen nem beszél róla sem a kollégáknak sem a családnak.
Nem mutogatja a közös nyaralásról készült fényképeeket sem.Hallgat.Naponta hall buzivicceket,azt olvassa,hogy egy korcs,a természet kisklása.
Albérletéből kirakhatják,zaklathatják, megverhetik.Már egy csók vagy kéz a kézben járás is nagy elővigyázatosságot követel nyilvános helyen.
Egy levelet sem lehet egymás nevében átvenni a postán,a kórházban vagy rendelőben az orovos nem ad felvilágostást,egymás egészségi állapotáról nincsenek azonos jogok az öröklésben és a lakáshasználatban sem.
Rosszabb esetben kitagadja a cslád.Vagy egész egyszerűen nem jelenhetnek meg együtt vagy ha igen nem kérdeznek róla.
Sok állásban főleg közép felső vezetői pozicióban a legtöbb meleg alibi csajt /pasit tart mert ha kiderül,hogy ki is ő valójában simán lapátra tehetik.
Ezt megteehti az adott vallási közösség is abban a pillanatban ahogy felvállja magát.

steverubellreborn 2008.07.11. 04:51:10

Szokás szerint párszor elgépeltem.Francba.

Bagradjan 2008.07.11. 16:32:33

steverubellreborn,

amikről írsz, azokkal részben egyetértek.

Részben viszont ízlésbeli dolgokat kérsz számon, aminek semmi köze a joghoz. Az, hogy én személy szerint elhánynám magam két bajszos férfi csókjának látványától, az nem jelenti azt, hogy megvonom a jogot tőlük a nyelves csóktól. Ugyanígy, ha a kollégák nem kíváncsiak Sanyi és Karesz közös görögországi nyaralásának fotóira, ez nem jogkérdés.

Az albérletből nemcsak a melegeket, hanem bárkit ki lehet tenni rendes felmondással. Ha egy tulajnak nem tetszik, hogy mi zajlik a saját lakásában, akkor felmondja szépen a szerződést (feltéve, hogy határozatlan idejű a papír), és a bérlők már költözhetnek is (a felmondási idő lejártával). Ez nem jogsérelem, hanem a tulajdonos teljesen jogszerű lépése.

Ezek tehát ízlésbeli dolgok, amelyeket nem lehet számonkérni senkin.

Bár nem olvastam a regisztrált élettársi kapcsolatról szóló törvényt, de az szerintem megoldja az olyan problémákat, hogy levél átvétele a postán a párod helyett stb., és gondolom, öröklési kérdésekre is kitér.

Egyébként hol húzzuk meg a határt? Mikor lesz lehetőség beregisztráltatni élettársként egy háromfős társaságot? Miért két főben limitáljuk az élettársak/házastársak számát?

steverubellreborn 2008.07.11. 20:03:39

Azt gondolom,hogy nagy különbség van a között,hogy én a Réka és a Balázs nyaralási képeiet azért nem nézem meg mert számomra egy nem szimpatikus pár és a között,hogy a Marci és a Robi képeit azért nem nézem meg mert buzik.
Rövid közbevetés:Ági és Judit fürdőruhás képeit megnéznéd?
Szintén minőségi különbség van a között ,hogy azt mondom,hogy " Holnapra takarodjál el a lakásomból te leszbikus kurva" illetve a "Srácok, a jövő héten költözzetek ki mert a lakóknak elege van abból,hogy mindig éjjel kettőig üvölt nálatok a drum and bace."típusú felszólítás között.
A demgóg élű kérdésedre nem tudom a választ,bár én szívesen élnék egy kommunában mert akkor a kenyér mindkét fele vajas lenne.

Bagradjan 2008.07.14. 09:43:17

Steverubellreborn,
szerintem nincs különbség a fotónézegetős példáid között. Két ellenszenves párról van szó, egyiknek a fotóira se vagy kíváncsi. Na, bumm.

Rövid közbevetés: kénytelen vagyok elismerni, hogy két férfi jobban taszít, mint két csaj. Ettől még az ő társaságukat sem keresném, és igen, a fotóikat sem nézném meg, mert nem érdekel.

Nyilván nem azt kell mondani a tulajnak, hogy "holnapra takarodjál el a lakásomból, te leszbikus k.", hanem csak annyit, hogy augusztus 15-ével felmondom a lakásbérleti szerződést, addigra legyetek szívesek elköltözni." Az indokokat pedig megtartom magamnak.

Miért volna demagóg élű a kérdés? Teljesen komolyan kérdem. Legalább kétezer éve a házasság egy férfi és egy nő kapcsolata. Egy-két évtizede ezt az axiómát kikezdte a nyugati civilizáció. De
hol húzzuk meg végül a határt? Két férfi, három nő és egy macska? Ez lehet-e házasság? Hiszen ha egyformának ismerjük el az egy férfi és egy nő kapcsolatát a két férfi v. két nő kapcsolatával, akkor nem látom, hogy miért itt kellene megállni és meghúzni a határokat. Akkor mindenki úgy házasodjon, ahogy neki jól esik. Ha a kecskéjével akar, akkor azzal, ha egy háromfős társaság akarja magát házastársi közösségnek hívni, akkor tegye, vagy ha valaki önmagával szeretne összeházasodni, akkor pedig legyen erre is jogi lehetősége. Éljen a diszkriminációmentes civilizáció... ;)
süti beállítások módosítása