Gusztuspolitizálás

 2011.04.04. 13:45

 

Azon kevesek ördöglakta lelke, akiknek hiányzik az szdsz, most örvendhet, mert szeretett démonuk új alakban látszik testet ölteni. A vicces oximoront nevéül választó pártocska, a „lehet más a politika” környezetvédő álarca mögül kibukkant a ragyás torz arc, a judeobolsevista, liberálplutokrata (illetve kinek mi tetszik: liberálbolsevista, judeoplutokrata) világösszesküvés dögleletes leheletű szörnyetege: daniel cohn-bendit.

 

Ezen felvezetés után bizonyára elgondolkozik a kedves olvasó, hogy miképp lehet az LMP-re nézve pozitív, mondhatni érted haragszom, nem rád hangvételű írást elkövetni. Nem lehet, de én gesztusként, bemutatandó, hogy mégis hogyan fegyelmezi magát egy kultúrember, ha impertinens módon viselkednek vele, kigúnyolják jobbik érzéseit, becsmérlik jellemét, akkor is felülemelkedem a kebelemben dúló haragon és szelíden, mondhatni kedvesen, didaktikusan elmagyarázom a pernahajdereknek, hogy hol estek a túlság bűnébe.

 

Szerencsésebb politikai pártok általában maguk rendelkeznek olyan figurákkal, akiktől az ízléssel rendelkező lakosok sikítva szaladnak el. Az mszp már csak ilyen emberekkel rendelkezik gyakorlatilag, a Fidesz erre tartja D. Tamást, miként zagyva Gyula barátunk is a fejlettebb főemlősök rendjébe pozicionál bárkit, aki feltűnik mellette (kivéve török zsoltot, mert ugye a lehetetlen mégsem lehetséges).

Miután az LMP-nél idő és kellő sajtóérdeklődés híján még nem sikerült kinevelni a saját hatökröt, kénytelenek voltak importálni egy egy világszínvonalú barmot, akinek közéleti szerepeltetése sértő mindenkire, aki a leghalványabban is megpróbálja komolyan venni a magyar parlamenti és politikai életet.

Ez a csávó ugyanis ciki. Nagyon ciki. Pontosan annyira, amennyire a boldogult MIÉP Jean-Marie Le Pen szónoklatával csúcspontozott egykori összeröffenése. Az igaz ugyan, hogy Le Pen legalább a szexuális elferdüléseiről szóló túlfűtött visszaemlékezéseit kihagyta az emlékiratiból, de azért nem tarjuk a jellem és az igazság bajnokának, mert útiköltségért és öt csillagos szállodaszámlákért hajlandó körbehaknizni a vidéki művházakat a vendéglátói szájíze szerinti váladék kibocsátása produkálása céljából. (Bocs, egy kicsit elgaloppíroztam magam.)

Innen középről ugyanis mindkettő egyformán és tűrhetetlenül vállalhatatlan.

Már úgynevezett 68-as múltja is necces, hiszen a szabad szerelem gyújtogató légkörének ideológiai alapjait olyan közismert társadalomjobbító demokraták nézetei adták, mint például Maóé. Láthatólag egy szánalmas pozőrről, egy minden tartalom nélküli sérült személyiségről van szó, akit csak „eszmetársainak” sötétbe hajló szürkesége képes személyiségként megjeleníteni.(Megint bocs.)

Dani bácsi igazi európa parlamenti politikus, aki unta hazája számára esélyt sem nyújtó közéletét és nagyobb, de szükségképp tét nélküli színpadra vágyott. Arányérzékét nem csak „írói munkásságának" pedofil betétei bizonyítják, hanem az is, hogy minden előzetes ismeret nélkül élére áll kormányok és országok sorsát befolyásoló kampányoknak, ha attól közérdeklődést remélhet.

 

Kedves LMP-és feleim! Sokan, sok rosszat mondtak már rólatok, így bátran elgondolkozhattok azon, hogy vajon mindazért amit ez az ember a magyar mérsékelt jobboldalról, illetve a miniszterelnökről mondott, és amilyen stílusban tette ezt, a veletek hasonló kedvességgel beszélőt milyen érzésekkel és gondolatotokkal illettétek.

Arról a komoly logisztikai problémáról nem is beszélve, hogy ki a bánatot hívtok meg legközelebb?

Mert ennek az alaknak véres kardként történő körbehordozása sértésként felülmúlhatatlan.

Pont azt csináljátok amit az szdsz, ugyanazzal a kezelhetetlen arroganciával és nagyképűséggel, és ugyanazzal a bámulatos hatékonysággal is.

Én elhiszem, hogy a Lázár mindig tolakszik a parlamenti büfében, az Orbán meg csak két hónapra előre ad időpontot, de pont ez a másság próbája. A nagy és erős kormánypártok és a megkérdőjelezhetetlen tekintélyű miniszterelnökök nem szoktak gazsulálni az ellenzéki minipártoknak. Be kell érni egy-egy frakciólátogatással és az Orbán részéről egy-egy elnökúrazással.

De ehhez is az kell, hogy legyen valami fogalmatok arról, hogy hol a határ. Az LMP lassan kezdi elveszíteni azt a benne rejlő potenciált, hogy mindkét irányba rendelkezik szabad vegyértékekkel.

A politikai másság nem dani bátyátok gátlástalansága, hanem épp ennek az ellenkezője, a mindent felülmúló jámborság, a sértéseket és semmibevételt ignoráló türelem, a gyakorlatilag végtelen tárgyalókészség, az udvariasság és a kedvesség rutinja mindarra, amit a többi parlamenti párttól és az ellenséges médiától el kell viselni a szorgos parlamenti hétköznapokban.

A tárgyalóképesség megőrzése pedig elengedhetetlen ebben a műfajban. Gusztustalan alakok magyarországi hakniztatása akkor is szánalmas, ha azok Brüsszelben tényezőnek tűnnek.

Az LMP válaszúthoz érkezett, ha a honi politika és a magyar politikai szereplők milyenségének megértése nélkül, csak az euroliberalizmus (lásd még eurokommunizmus) és komoly szerepet csak ritkán és kevés országban játszó zavaros zöld mozgalmak által diktált doktrínáknak akar megfelelni, akkor hamarost megismerheti mindazt a sok szeretet, ami az szdsz irányába az országban az elmúlt húsz évben felhalmozódott.

 

Szóval dani bácsit óvodalátogatásra ne vigyétek, a gyereket vele fagyizni el ne engedjétek, és legfőképp ne higgyétek, hogy nagy emberrel volt dolgotok.

 

 

 

 

 

 

Címkék: szdsz pedofília miép mao ce tung lmp daniel cohn bendit jean marie le pen

A bejegyzés trackback címe:

https://ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/api/trackback/id/tr372798722

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: Így még sámlit se fabrikálnak 2011.04.04. 17:20:48

Kolláth György szerint tökmag-alkotmány készül: olcsón mérik, a zömét kiköpik, a maradékát a szemétbe dobják. Fanyar humorral szedi ízekre az új alkotmány tervét az Alkotmányoz(z)unk című írásában, az Alkotmányunk jelene és jövője, valamint az Elemzés...

Trackback: Törvényt sértett a Fideszért a hirdetési újság? 2011.04.04. 17:19:41

Legalább három törvény több paragrafusát is semmibe vette a hódmezővásárhelyi Szuperpress, hogy a Fidesznek segítsen megtorolni egy vírusvideót. Ha egy lerövidített hangfájl felbukkanása miatt törvénysértő hirdetést rendel és személyes adatokkal szóra...

Trackback: Mihez kezdene 100%-kal a Fidesz? 2011.04.04. 17:06:51

Mesterházy Attila, az MSZP elnöke a múlt héten bejelentette: a szocialista képviselők nem fognak felesküdni az új alkotmányra. Arról, hogy az LMP csatlakozik-e az eskü-bojkotthoz, egyelőre nincsenek hírek, de minden jel arra vall, hogy a Jobbikon kívül...

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

homo apolitikus 2011.04.04. 17:09:49

Kell ez a Kóhn bandita, így legalább az egészen hülyéknek is leeshet az álarc a magát LMP-nek álcázó SZDSZ-ről.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.04.04. 17:12:42

"aki a leghalványabban is megpróbálja komolyan venni a magyar parlamenti és politikai életet."

most mindentől függetlenül: értelmes ember ugyebár nem tesz ilyet.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.04.04. 17:13:55

@homo apolitikus: lassan célszerű lesz elkezdeni foglalkozni a kormánypártokkal is, elvégre nem az LMP kormányoz, az SZDSZ meg nincs. szerencsére.

.Pierre Bezuhov. · http://www.youtube.com/watch?v=ddk-Q6hXvFk 2011.04.04. 17:14:19

olvasva ezt a katyvaszt, azért szar lehet mostanában kormánypárti talpnyaló bloggernek lenni :)
minden icipici lehetőséget megragadnak a libsizéshez, buknak rá mind gyöngytyúk a takonyra :))

homo apolitikus 2011.04.04. 17:21:37

@idelle: Minek foglalkoznék a kormánypártokkal? Majd három év múlva elég lesz, addig csak dolgozzanak a jóemberek, de keményen, mert sehol se látom, hogy börtönben lenne már a komplett MSZP és az SZDSZ, márpedig rég ott kéne ülnie az egész tolvaj, országpusztító kék-vörös bagázsnak!

gono 2011.04.04. 17:23:58

nahát, te rettegsz!

már csak az a kérdés, hogy ki és mennyit fizet érte ;)

2011.04.04. 17:25:04

@homo apolitikus:

Na meg a gyöngyöspatai és hejőszalontai bűnözőpárti performansz. Ha esetleg valakinek még nem esett volna le, hogy az LMP ugyanolyan undorító és aljas gyülekezete a hungarofób liberráltaknak, mint az SZDSZ volt.

Szergej55 2011.04.04. 17:27:24

LOL. Röviden ennyi, ezt látva. (hozzászólások többsége)

Dub hadnagy 2011.04.04. 17:30:59

Aha, értem: mivel DCB nem adta meg azt a tisztelet a MiniszterElnök Úrnak, ami szerinted elvárható, továbbá a szemére hányta azokat a dolgokat, amelyeket korábban az LMP (és nagyjából a Fideszen kívül (amely mellesleg D. Tomin kívül kizárólag nagyszerű emberekből, sőt jellembajnokokból áll)mindenki Magyarországon)is szóvá tett, ezért ezzel az alakkal szénné (sőt SZDSZ-szé) fogja magát égetni az LMP. Kicsit déja vu vagyok, biztos azért mert reggelente hallani szoktam a rádióban a Magyar Nemzet napi publiciszikáit.

Réz Aladár · http://gesztus.blog.hu/ 2011.04.04. 17:33:07

Wow! Régen olvastam ilyen színvonalú posztot. Vállalható gondolatok, választékosan megfogalmazva. Grat

Dr Kangörény 2011.04.04. 17:33:12

Majd 3 év múlva?
Nem akkor kell tenni, amikor történik valami, hanem 3 év múlva?

Most fontosabb egy nulla párt körüli nulla jelentőségű dologgal foglalkozni, mint a kormányzó erők tetteivel?

Ezt tényleg elhsized?

bajnaigordon 2011.04.04. 17:33:54

Az LMP kimutatta a foga fehérét Hejőszalontán is, mikor a cigánybűnözés pártjára állt!
Munkakerülő, ingyenélő szociológusok, bölcsészek csürhéje, életükben még egy darab téglát nem tettek arrébb, annyit nem dolgoztak! A befizetett adókon élősködő drogos pesti beltenyészet!

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.04.04. 17:38:48

A cikkről a blog címe jutott eszembe: "Ennyire senki sem lehet hülye".
Cohn-Bendit elleni pedofil vádak kb. olyan alaposak, mint Lázár cinkelése elolvasott jegyzőkönyv nélkül (persze nem azt mondom, hogy nem undorító arrogáns a stílusa), a fiatalkori lázadását felhozni meg hát... Más világ volt, a nyugat egészen másként értékelte a szélsőbalt, mint mi, keletiek, akik közvetlenül elszenvedtük. Aki a bloggon ezt olvassa, és 10 éve teljesen ugyanazt gondolta a világról, az tegye fel a kezét.

kafferbivalybalamber 2011.04.04. 17:39:44

Most azér mer pedofil... Attól még jó elvtárs.

midnight coder 2011.04.04. 17:40:31

Mondjuk szvsz eredetileg az LMP nem volt zöldre fújt SZDSZ, csak egy csapat hülye de tisztsséges zöld. Mondjuk az zöld és a 80 feletti IQ eleve kizárják egymást, ezt szépen bizonyítják is amikor szépen befarolnak az MSZP mögé a jó öreg SZDSZ helyére. Végül is, sok vizet sem így sem úgy nem zavarnak, az amit ma zöldnek hívunk amúgy is csak az agyatlan de gazdag nyugati országok luxusa, márpedig mi záros határidőn belül nemigen engedhetjük meg magunknak az agyatalnságot, a gazdagság pedig úgy 10-15 éven belül szvsz az EU mostani nagyjaira sem lesz annyira jellemző. Az MSZP pedig remélhetőleg a következő 20 évben nemigen jut még egyszer szerephez, így az ő segglyukában tartózkodni amúgy sem lesz kifizetődő.

we 2011.04.04. 17:40:49

A tartalmahoz nem tudok hozzaszolni mert nem kovetem a politikat, de a megfogalmazason rohogtem.

Anti Anyag (törölt) 2011.04.04. 17:43:16

Szerencsére lomposék elég hamar kimutatták a foguk fehérjét. Azzal együtt előbb kellett volna, hiszen páran már ott üldögélnek a parlamentben.

vasziljevics 2011.04.04. 17:46:24

"zavaros zöldmozgalmak"? hát... te tudod - de én meg nem szeretnék bánatosan ücsörögni majd a teljesen tönkretett ökoszisztéma romjai között, hogy "ja, lehet, hogy mégis csak fontos lett volna a környezetvédelem". mert az, amit a "nem zöld" pártok csinálnak ilyen címszó alatt, az finoman szólva lófasz...

=nessuno= 2011.04.04. 17:47:05

Gusztustalan. Az írás.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.04.04. 17:50:21

@homo apolitikus: "sehol se látom, hogy börtönben lenne már a komplett MSZP és az SZDSZ, márpedig rég ott kéne ülnie az egész tolvaj, országpusztító kék-vörös bagázsnak!"

ó, ha mindenki ott ülne, akinek kellene, ép nem lenne kormányunk. meg önkormányzataink. meg állami alkalmazottak. és így tovább.

de hallod, rád egész konkrét hatással volt a Fidesz-propaganda.

fakopács 2011.04.04. 17:51:07

@homo apolitikus: "addig csak dolgozzanak a jóemberek, de keményen, mert sehol se látom, hogy börtönben lenne már a komplett MSZP és az SZDSZ, márpedig rég ott kéne ülnie az egész tolvaj, országpusztító kék-vörös bagázsnak! "
- Ja, hogy neked az a fontos. Hogy a magyar gazdaság a csőd szélén áll és semmit sem valósítottak meg az egyébként nem is létező programjukból, az érdektelen.
Olyan egyszerű vagy, hogy a faék hozzád képest MIG-29-es.

Alonee 2011.04.04. 17:51:41

@.Pierre Bezuhov.: A legjobb a judeobolsevista volt. Visítva röhögtem. Ez tiszta hülye. :)

Kivlov 2011.04.04. 17:51:41

az elempé egy ócska kis gittegylet. egy zsidóbérenc szdsz2.0..

midnight coder 2011.04.04. 17:52:48

@vasziljevics: Pontosan. Jelenleg a zöldek többet ártanak a környezetnek mint az összes eddigi környezetvédelmi katasztrófa együttvéve.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.04.04. 17:53:05

@idelle: épp nem lenne kormányunk. vagy nem lenne lép kormányunk. :-)

mindesetre 2011-ben szdsz-ezni, nos, nem vall valami modern, innovatív személyiségre... ;-)

rockjano_ 2011.04.04. 17:53:53

Itt csak idegbeteg nácik posztolnak vagy vannak értelmes emberek is???

Paranaoidunk egy agyatlan Fideszkatona persze ezt nem először bizonyítja...nincs is ezzel semmi gond.

is 2011.04.04. 17:54:18

A magabiztossag sok mindent potolt ebben az irasban. peldaul tenyeket, peldaul a szamokert dolgokat egytol-egyig. en vegighallgattam Dani bacsit, es elolvastam ezt is itt. Legy nyugodt, dani bacsi meg mindig kulturemberibb hangot ut meg, mint te. Te ne probalj meg kulturemberi tarsasagba menni ezzel a stilussal, megha a haveri korben tenyezonek is tunsz.

fidesz = házmesterek pártja 2011.04.04. 17:54:31

@Kivlov: de persze te nem vagy egy rühes, gerinctelen nácipalánta?

midnight coder 2011.04.04. 17:54:32

@fakopács: Az ország már az öszödi beszéd elhangzásakor a csőd szélén állt, azóta pedig csak romlott a helyzet. Abból a szarból amit az MSZP itt hagyott nem egy év alatt, de 20 év alatt sem mászunk ki.

sidorovich 2011.04.04. 17:54:53

Kitűnő poszt, végre valami normális az Index híg fos tengerében.

midnight coder 2011.04.04. 17:55:29

@rockjano_: Akad egy-két vörös és judeonáci is.

kód 2011.04.04. 17:55:58

@Réz Aladár: "Wow! Régen olvastam ilyen színvonalú posztot. Vállalható gondolatok, választékosan megfogalmazva. Grat"

Én is elismerésem fejezném ki. Nem emlékszem, hogy valaha olvastam volna hasonló, nem kevesebb mint 3 gépelt oldalnyi, összevissza csapongó posztot, amiből az égegyadta világon semmi de semmi nem derül ki. Azon kívül, hogy a szerzőnek ég a gyomra, ami miatt együttérzek vele. Arról nem ő tehet, hogy az indexnél pont ezt az írását rakták címlapra.

Kivlov 2011.04.04. 17:56:32

@Álamfő álomás következik:
nem. miért? vagy ha igen, az miért baj? sokkal többet ártottak ennek az országnak a ZS-k, a C-k, meg a kommerek, mint az Adolf félék valaha is fognak...

midnight coder 2011.04.04. 17:56:56

@idelle: Miért ? Azért mert Hitlerék elbukták a II világháborút megszűnt létezni a náciveszély ? Egy fenét. Ugyanez igaz az SZDSZ-re is.

homo apolitikus 2011.04.04. 17:57:45

@imperial: Azért az most már a Fidesz sara vastagon, hogy nem lépett fel a cigányterror ellen. Volt ideje rá, nem két hét, két hónap, de lassan 12 hónap is. Mégis, a Fidesz békésen szemléli tovább, ahogy folyik a magyarellenes népirtás. Birka egy banda Orbánnal az élén.

@fakopács: hol van már a mig-29-es ...

@midnight coder: majd ha hatlomra kerül az LMP, leállítja Paksot, mert atom, leállítják a szenes erőműveket, mert klíma, bezárja a vizierőműveket, mert mi lesz a hódokkal,s telerakják szélkerekekkel meg napcellákkal az országot, így a tájat is szétbarmolják legalább.

Az emberek meg majd lesnek, hogy napi 3 gyertya lesz a fejadag ...

sidorovich 2011.04.04. 17:58:32

@vasziljevics:

Tévedés azt gondolni, hogy az ökoszisztémádat azok fogják megvédeni, akik az ökoszisztéma ellenes zsidó nagytőke pénzéből gyártatják le maguknak zöld zászlót.

Az LMP éppen ezt teszi: nem véletlen kerülik el nagy ívben a Velencei-tó partját...

rockjano_ 2011.04.04. 17:58:48

@midnight coder: Azokat máshogy hívjátok...ők a komcsik meg a libsik...

Jajjh.. oly unalmas..

Dr. Trebitsch 2011.04.04. 17:58:55

mérsékelt jobboldal?
megkérdőjelezhetetlen tekintetű miniszterelnök?

nyugtass meg, hogy ez csak vicc...

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.04. 17:59:43

@homo apolitikus: az LMP nem akarja leállítani paksot, sőt feltételesen támogatja az élettartam-hosszabbítást, ami 2032-37-ig nyújtaná ki a mai blokkok élettartamát.

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2011.04.04. 18:01:00

@midnight coder: "Azért mert Hitlerék elbukták a II világháborút megszűnt létezni a náciveszély ? Egy fenét. Ugyanez igaz az SZDSZ-re is."

én a nácizásnál, zsidózásnál és cigányozásnál kizárólag hasznosabb dolgokat ismerek, de a kommentekből és az internetről úgy általában úgy látom, hogy ezek mindegyike a mai napig jól fizet, mert úgy látszik, ebből sokan élnek...

elendem 2011.04.04. 18:02:11

A bejegyzést olvasva az a benyomásom támadt, hogy az írója nem hallgatta meg DCB beszédét. Az írásban ugyanis nem esik szó arról, hogy mit mondott, sem arról, hogy miért mondta. Kizárólag arról beszél, hogy DCB vállalhatatlan ember, mivel
1) néhány évtizede megjelent egy önéletrajzi könyve, amely alapján pedofília gyanújába keveredett
2) nem elég nagy tisztelettel beszélt OV-ról.
Az elsőhöz: ha a vád akár csak egy cseppnyire is igaz lenne, emberünk évek óta börtönben csücsülne. A másodikhoz: ezzel vagyunk így egy páran, akik látjuk, hogy a kormány működése hová sodorja az országot. Lassan egy éve miniszterelnök Orbán Viktor; kezd lejárni az idő, amikor mindent az előző kormányzatra lehet fogni.

vasziljevics 2011.04.04. 18:03:18

@sidorovich: sehol nem látom a tengernyi egyéb, nem "zsidó nagytőkés" jelentkezőt és önkéntest az ökoszisztéma megvédésére.

2011.04.04. 18:03:26

@homo apolitikus:

Így van, a Fidesz sara is. Gyönygyöspata és Hejőszalonta viszont megmutatta, hogy Lószart Más a Politika, a liberális féreg nem tud kibújni a bőréből, bárhogy nevezi magát.

Kököjszi és Bobojsza 2011.04.04. 18:04:10

Kicsit jobban is megerőltethetted volna magad, ha úgy gondolod, hogy a fidesz jelenlegi politizálásával az a legnagyobb probléma, hogy a Lázár kicsit tolakszik a büfénél, a miniszterelnök űr meg csak két hónapra előre ad időpontot?
Na ne, ez most komoly?

Vmi komolyabbat nem találtál?

marciasuroma 2011.04.04. 18:05:54

ez mekkora hulladék poszt. márbocs. hasonló összegeket kaphatsz, mint a március 15-i bértapsolók...

egymilliopicikrisztus 2011.04.04. 18:06:26

Az írás egyszerűen faszság. Erőlködés ezerrel, nyögés, baszás nélkül. Szar lehet most talpnyaló bloggernek lenni.

Krujs 2011.04.04. 18:06:27

ááá, micsoda élmény ez a színfolt a sok buta indexblog közt:)

lehet itt mutogatni, de olyannak aki nincs fent az '1 millióan a sajtószabadságért' oldalon Bendit jelenései Gyurcsány idegbeteg kirohanásaira emlékeztettek csupán... az meg hogy csak és kizárólag a figyelemért jött ide és nem az 'elnyomott magyarokért' az a hülyének is nyilvánvaló:)

Krujs 2011.04.04. 18:10:11

te csak ne bántsd az index által kiépített kis világképét és lelki békéjét a neten csesződő LMP-seknek, had higgyék ők is hogy van súlya és mondanivalója az LMP-nek, ahogy a szavazásnál is hitték...:)

Patroll 2011.04.04. 18:10:12

Jó kis írás, és milyen igaz!

sidorovich 2011.04.04. 18:10:39

@vasziljevics:

Pedig vannak, csak néz utána. Ellentétben az LMP-vel, aki konkrétan lófaszt sem csinál ezügyben, néhány jól megkomponált színházi bemutatót leszámítva.

Pontos 2011.04.04. 18:13:18

Istenem! Mutass utat a labirintusban tévelygő világtalannak.

homo apolitikus 2011.04.04. 18:14:49

@Lastres: Tele volt a net a tiltakozásotokkal, le pakssal, fúj atom, fúj, fújfúj.

zipp.hu/belfold/2011/03/29/lmp_a_kormany_adja_fel_a_paksi_eromu_bovitesenek_tervet

www.hirado.hu/Hirek/2011/03/29/17/LMP_nincs_szukseg_Paks_bovitesere.aspx

inforadio.hu/hir/belfold/hir-421200

www.hir24.hu/belfold/239191/az-lmp-szerint-nem-szabad-boviteni-a-paksi-eromuvet.html

Hazudtok, mint az SZDSZ? Hazudtok, mert azok vagytok. Tessék, itt az 5 link, fél másodperc guglizással te is megtalálod. Ez az LMP, ennyit tud ma adni a liberalizmus. Szánalmas egy bagázs. :S

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.04. 18:15:43

@ Paranoid Android2: érdekes írás, tisztelendő a hozzáállás.

Ami nem jelenti azt, hogy igazad volna. DCB nem egy pojáca, nem egy Torgyán, ez maximum az itthoni kép róla (ebből a szempontból persze végülis mindegy, ha az itthoni hatásáról van szó).
De legalább érdemes tudni, hogy például írt egy "forget 68" c. könyvet, s ilyeneket mond:
"Ma már némi rettegéssel emlékszik arra a jelszóra, amely szerint „a magánélet politika”. Kétségtelen, ismeri el, hogy a szexuális felszabadításnak és a melegek jogainak vannak politikai aspektusai, de úgy véli: e jelszó gyakorlati alkalmazása elkerülhetetlenül a terrorhoz vezet. „Amikor minden nyilvános, amikor a magánszféra eltűnik, ez már maga a totalitarizmus”.
www.klubhalo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=6265

Volt itt 2002-ben is a CEU-n:
www.hetek.hu/hatter/200212/a_parizsi_vagany_ma_maskepp_beszel

Szóval a nagy rettegő kórus és a miniszterelnökünket ért borzalmas támadás közepette érdemes megnézni, kiről is beszélünk.

Toomsz 2011.04.04. 18:15:53

a cikk szerzője:...'Dani bácsi igazi európa parlamenti politikus, aki unta hazája számára esélyt sem nyújtó közéletét...'

'1989-ben Frankfurt alpolgármestere lett.' (Wikipédia)

A mocskolódás mellett talán utána kellene nézni a dolognak...

mojszipupi 2011.04.04. 18:15:58

Én egy két emberükben látok felcsillanni kifejezetten jó képességeket - Karácsony Gergő főleg - szerintem az LMP egy fokkal hitelesebb mint az szdsz

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.04. 18:17:29

@homo apolitikus: és olvasni is tudsz, vagy csak linkelni?

Állítsa le a kormány a bővítést = ne építsen új blokkokat.

Azonnali leállításról, vagy a hosszabbítás ellenzéséről egy szó sincs.

Dr. simonmondja. · http://off.blog.hirszerzo.hu/ 2011.04.04. 18:17:46

Paranoid Android mintha kissé irígykedne, hogy a Lehetmást meglátogatta - egy - európai politikus.

Talánbizony eggyel több, mint Viktort ?

Várúr 2011.04.04. 18:25:59

Elolvastam Kohn Bandi beszédét, melyben többek közt "arról álmodik" hogy Orbán személyesen hallgatja. Álmaiban a maoizmustól és a gyerekek sliccétől a magyar miniszterelnökig elég messze jutott. Igaz, neki 30 év kellett hozzá, míg az lmp-nek elég volt egy.
P.A posztja szellemes és találó.

thinker_ 2011.04.04. 18:26:05

egyetértek. szánalmas ez a pedofil.

Jamesboci 2011.04.04. 18:26:54

@.Pierre Bezuhov.: Egy grófhoz méltatlan a szóhasználatod...
vagy a nick tévedés, libsi paraszt.?

Jamesboci 2011.04.04. 18:28:06

@Várúr: Kiváló poszt.
Orbán ott elcseszte, hogy szóba állt Cohn-Bendittel.

Severus 2011.04.04. 18:30:41

ejj, de félelmetes ez az SZDSZ... Még mindig tele a pelus tőle.

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.04.04. 18:33:03

Kíváncsi volnék rá, hogy az itt kommentelők tudnak-e bármit azon túl a politikáról, amit a fidesz által madzagon rángatott királyi televízió, a TV2 és a Hír TV lök az arcukba. Bár a rágalmazó, tényeket nem használó támadásokból kiindulva ugyanannak a néhány kijelentésnek az ismétlése okoz egyeseknek verbális ejakulációt. :)

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.04. 18:35:02

Amúgy szegény csehek is kiakadtak két éve, amikor az ő elnökükkel beszélt tiszteletlen módon:
"Cohn-Bendit kioktató hangnemére Csehország mély felhördüléssel reagált. A zöldpárti honatyát Vladimír Zelezny cseh EP-képviselő alig burkoltan lenácizta, Reinhard Heydrichhez, a hitleri rezsim cseh- és morvaországi helytartójához hasonlítva őt."

Sajnos DCB nem nagyon tiszteli az öntelt és csak a lakájmédiához szokott politikusokat. Klaus elnök is sokkot kapott kicsit.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.04. 18:39:44

@Jamesboci: nem tudott nem szóbaállni vele, amikor soros elnökként köteles az EP-ben megjelenni. ott cseszte el, hogy át akar verni egy olyan médiatörvényt, ami szűkíti a sajtószabadságot, és öntelten azt gondolta, hogy emiatt őt nem lehet kritizálni. Mert ő a nép.

Dr. Trebitsch 2011.04.04. 18:40:20

Nekem nem hiányzik a szadesz.
A liberalizmus hiteles politikai képviselete viszont nagyon.

Paranoid Android2 2011.04.04. 18:42:05

@Lastres: Mondjál példát lécci!
Törvényhelyre, meg konkrét esetre.

2011.04.04. 18:45:59

@midnight coder: Az ország már az öszödi beszéd elhangzásakor a csőd szélén állt, azóta pedig csak romlott a helyzet. Abból a szarból amit az MSZP itt hagyott nem egy év alatt, de 20 év alatt sem mászunk ki.

Tehát? Mit javasolsz? Várjuk ki a húsz évet, addig meg üssük el az időt lmp-szdsz-maszop-ozással?

Krujs 2011.04.04. 18:57:49

@Member: TV2? Miért? Mi óta?

Member · http://lehetvelem.blog.hu 2011.04.04. 19:04:17

@Krujs: Amióta 80%-ban csak Vikiék szólalnak meg a híradóban és a bulvárhírekkel kezdik az adást, hogy akit a többi nem érdekli, még időben csatornát válthasson.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.04. 19:09:40

@Paranoid Android2: milyen konkrét esetet akarsz, amikor még életbe sem lépett 8a büntető része)? :)

Az oknyomozó újságírókat megfingatja keményen például, lefoglalhatják jegyzeteiket, s ha nem adják ki a forrást, mehetnek a börtönbe. Itt ugyan nem lesz Watergate :)
De itt egy sokkal teljesebb felsorolás:
szabadsajto.com/elemzesek/bayer-judit-mi-a-gond-a-mediatorvennyel

gyilkos fűegér 2011.04.04. 19:14:22

És a Vezénylő Tábornok még emellett a "pedofil, színpadias pöcs" mellett is egy senkinek látszik... Hát ez szopó.

Paranoid Android2 2011.04.04. 19:21:52

@Lastres: Ja szóval ti előre tudjátok a joggyakorlatot is.:))))))

legeslegujabbkor 2011.04.04. 19:38:32

Tetszik, ahogy a posztíró a tévedéseit össze akarja fonni, de az igyekezete közben a stílusa belefulladt egy erőltetett jófejségbe, ami elég zavaró. (ezek szerint követendő most a dajcstomizás?)

Seregbontó 2011.04.04. 19:53:36

A vicc az egészben, hogy a 68-as "hőst" a franciák már akkor és ott elküldték a halál f@szára.

Az igazi Sipi - Citizen of European Union (törölt) · http://www.youtube.com/results?search_query=ud+zrt 2011.04.04. 19:58:53

@Paranoid Android2: a joggyakorlat az, hogy ami a torvenyben le van irva, azt az allam megteheti veled.
ugyhogy le se legyen az ilyen irva.

politikusban csak akkor bizz, ha lo legel a sirjan.

akkor is, ha a bulbulszavu orbanvekker az a politikus.

torró 2011.04.04. 20:00:29

"Member" Szerintem az itt véleményt kifejezők nagyrésze,gondolom én,biztos kutakodik vagy érdeklődik a témák kapcsán más forrásokon keresztül is.Fel nem tudom fogni,mert én soha nem nagyon kérdőjelezem meg a másik érzelmeit vagy elkötelezettségét más politikai vonulathoz,mi az ami alsóbbrendűvé teszi azt aki, mondjuk FIDESZ-s? Miért gondolja valaki hogy ha Ő más vonulathoz tartozik vagy szimpatizál, akkor ő a bölcsek kövének őrzője? Már leírtam többször, aki az ellenfelet alábecsüli nagy hibát követ el!

kissiú 2011.04.04. 20:13:05

Gratulálok Vityának!

A médiatörvény segítségével sikerült ezzel a Cohn-Bendittel szélesíteni a magyar politikai palettát! Ugye Viki, ezt akartad?

fehéregér 2011.04.04. 20:14:43

Ez a poszt, mind stílusát, mind tartalmát illetően egy rakás sz*r, ráadásul buta. A Radiohead nemzetközi fórumokon nyújtott be tiltakozást, illetve jelezte: természetesen semmi köze ehhez a primitív magyarhoz.

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.04. 20:35:39

@Paranoid Android2: nem, de az indokolatlan kirúgások, a Költségvetési Tanács kinyírása stb. azért megalapozottá teszik a gynút, hogy nem azért foglalnak valamit joszabályba, hogy aztán ne alkalmazzák.

És hát amikor a szlovákok nyelvtörvényt hoztak, ők is azzal védekeztek, hogy a törvébnybeli 5000 eurót nem is akarják kivetni. Akkor se volt túl hiteles védekezés.

nemstatikus 2011.04.04. 20:49:20

Ez az írás bizony... nagyon szánalmasra sikeredett.

Firkálsz itt valamit a pedofíliáról, az meg eszedbe sem jut, hogy pártod és kormányod prominense nem is olyan rég magas állami kitüntetéssel búcsúztatott ( a Vatikán száműzte) több homoszexualitást és nagy valószínűséggel pedofíliát is elsummantó egyházi személyt. Te csak ne pedózzál itt!
Az meg különösen fájhat neked, hogy vezérednek a hazudozás miatt az orrára koppintott ez az alak . Beletaposott a homokvárába szegény kicsi Viktorkának. El is öntötte a vér az agyát a drágának. Báncsák a Magyarokat! Hüp-hüp!

nemstatikus 2011.04.04. 21:34:13

@Várúr:
"Álmaiban a maoizmustól és a gyerekek sliccétől a magyar miniszterelnökig elég messze jutott."
Messze?! A gyerekek sliccéhez ugyan nem értek, de a másik kettőt talán csak ezred milliméterek választják el egymástól.

nemstatikus 2011.04.04. 21:50:34

@Paranoid Android2:
"Ja szóval ti előre tudjátok a joggyakorlatot is.:))))))"
Te nem tudod? Hol élsz?
Házkutatás volt a megvádolt főorvos ügyvédjénél index.hu/bulvar/2011/04/04/hazkutatas_volt_a_megvadolt_foorvos_ugyvedjenel/
Mit szól ehhez a gusztusod?

2011.04.04. 23:18:43

"miképp lehet az LMP-re nézve pozitív, mondhatni érted haragszom, nem rád hangvételű írást elkövetni"

Úristen, mi lenne, ha még ellene haragudnál?

Egy árva szó nem igaz az egészből, Cohn-Bendit lényegi állításaira egy sor sem jutott, csak a rágalomáriához tercelsz hozzá egy kicsit.

FutApest 2011.04.05. 03:00:52

@iii:
Hol van ebben a feluletes dumaban a lényeg? Sekélyes handwaving az egész, kovetkezetes érvelés nélkul.
Komoly ember az ilyet megmosolyogja.

ennyiresenkinemlehethulye.blog.hu/2011/04/04/gusztuspolitizalas#comment-form

homo apolitikus 2011.04.05. 11:53:33

@Lastres:

Na persze:
www.youtube.com/watch?v=u97TAmt2oi4&feature=player_embedded#at=61

Gyermekem, legalább párton belül egyeztessetek máskor, mielőtt hülyét csinálsz magadból, a pártodból meg hazugot. Értem én, hogy amatőrök vagytok, de egy év után ideje volna összekapni magatokat, ha 2014-ben meg akarjátok közelíteni az 5%-ot ...

homo apolitikus 2011.04.05. 11:55:15

@homo apolitikus: Ja, a videó címe:
"Demonstráció az atomenergia használata ellen"

Ennyit az LMP-ről, még hogy nem atomenergia-ellenesek. Miközben még videó is van róla. Röhej :D, szánalmas hazudozó liberális banda :S

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.05. 12:45:17

@homo apolitikus: kár hogy csak hőbörögni és gyalázkodni tudsz, gondolkozni nem. Tökéletesen illeszkedsz a fideszes propagandagépezetbe.

Az LMP ellenzi az atomenergia használatát (az európai zöldekkel együtt), és szeretné kivezetni, amint lehet. Ez Magyarországon reálisan 2032 és 2037 között lehetséges.

Nem szeretjük az atomot (a fő ok a drágasága egyébként), de nem akarjuk leállítani Paksot, mert az túl nagy kárt okozna az országnak, mit nem lehet ezen érteni?

homo apolitikus 2011.04.05. 13:33:23

@Lastres: Hőbörögni? Baba, te el vagy tévedve, le kéne szállnod erről a magas lóról, mert ha úgy szállsz le, mint elődpártod, az fájdalmas lesz. Bár mondjuk most már késő, hogy a némileg pedofil Kóhn-Bendittel is összeborultatok ...

A Fidesz meg nem érdekel, a propagandagépezete meg végképp nem lennék - sajnos, ha képtelen vagy ettől a liberális fóbiádtól szabadulni, hát ez van, tudomásul veszem, elvégre egy liberálissal szemben ne legyenek az embernek komolyabb elvárásai ...

Lastres · http://lehetmas.blog.hu/ 2011.04.05. 13:54:23

@homo apolitikus: látod, ebből a hozzászólásodból már teljesen hiányoznak az érvek, színtiszta epeömlés. Ez van, ha egy sértődékeny ember rájön, hogy nem volt igaza egy vitában.

homo apolitikus 2011.04.05. 17:37:56

@Lastres:

Cica, atomenergiaellenes az LMP vagy sem? Mert ők azt mondják, hogy nem, közben meg itt a sok link, hogy mégis.

Hazudnak. Ők hazudnak, nem én ...
süti beállítások módosítása